
Apparaten en accessoires
Alpengratin
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
De pasta met ham-groentemengeling
-
boter om in te vetten1 tl
-
Emmental in stukken (2 cm)200 g
-
Gruyère kaas in stukken (2 cm)100 g
-
witte kool in stukken (3 cm)250 g
-
gekookte ham in ½ plakjes200 g
-
water1200 g
-
droge pasta type macaroni (kooktijd 5 min.)300 g
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (1 cm)200 g
-
zout1 ½ tl
-
verse bieslook (ong. 10 g), versnipperd½ bos
De saus
-
eieren vers2
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.200 g
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gemalen cayennepeper¼ tl
-
zout¼ tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
905 kcal /
3781 kJ
Eiwitten
47.7 g
Vetten
49 g
Koolhydraten
65 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Betty Bossi
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pastasalade met kip
1u. 15min
Courgette en ham lasagne
1u. 5min
Spaghetti carbonara
40min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Vislasagne met courgette
1u.
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Kipfilets pizzaiola
55min