
Apparaten en accessoires
Rundergoulash met deegballetjes
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Deegballetjes
-
broodjes300 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes5 takjes
-
uien gehalveerd80 g
-
boter en meer voor het invetten25 g
-
melk220 g
-
eieren3
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Rundergoulash met gestoomde deegballetjes
-
teentjes knoflook3
-
uien in kwarten gesneden450 g
-
olie30 g
-
rundvlees (om te stoven), in stukjes (2-3 cm) gesneden, drooggedept met keukenpapier750 g
-
suiker1 tl
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
gehakte tomaten, uit blik of vers350 g
-
rode wijn200 g
-
zoete paprikapoeder2 el
-
zout plus extra naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen karwij½ tl
-
geraspte citroenschil1 tl
-
verse marjolein1 el
-
gedroogde laurierbladeren3
-
jeneverbessen5
-
gemalen kruidnagels1 snuifje
-
water300 g
-
bloem30 g
-
paprika rood en groen, in dunne reepjes200 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
553 kcal /
2315 kJ
Eiwitten
38 g
Vetten
22 g
Koolhydraten
45 g
Vezels
5.7 g