Apparaten en accessoires
Rundergoulash met deegballetjes
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Deegballetjes
-
300 g witbrood, oudbakkenbroodjes300 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes5 takjes
-
uien gehalveerd80 g
-
boter en meer voor het invetten25 g
-
melk220 g
-
eieren3
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Rundergoulash met gestoomde deegballetjes
-
teentjes knoflook3
-
uien in kwarten gesneden450 g
-
30 g geklaarde boterolie30 g
-
rundvlees (om te stoven), in stukjes (2-3 cm) gesneden, drooggedept met keukenpapier750 g
-
suiker1 tl
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
gehakte tomaten, uit blik of vers350 g
-
rode wijn200 g
-
zoete paprikapoeder2 el
-
zout plus extra naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
½ tl karwijzaadgemalen karwij½ tl
-
geraspte citroenschil1 tl
-
verse marjolein1 el
-
gedroogde laurierbladeren3
-
jeneverbessen5
-
2 kruidnagelsgemalen kruidnagels1 snuifje
-
water300 g
-
bloem30 g
-
paprika rood en groen, in dunne reepjes200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
38 g
Calorieën
2315 kJ /
553 kcal
Vetten
22 g
Vezels
5.7 g
Koolhydraten
45 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1 Std. 20 Min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 Std. 20 Min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Keine Bewertungen
Worstmummies
Keine Bewertungen
Pekingeend
45 Min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Keine Bewertungen
Canapé met ei
10 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 Std. 35 Min
Siciliaanse Garnalensalade
40 Min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min