Apparaten en accessoires
Rundergoulash met deegballetjes
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Deegballetjes
-
300 g witbrood, oudbakkenbroodjes300 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes5 takjes
-
uien gehalveerd80 g
-
boter en meer voor het invetten25 g
-
melk220 g
-
eieren3
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Rundergoulash met gestoomde deegballetjes
-
teentjes knoflook3
-
uien in kwarten gesneden450 g
-
30 g geklaarde boterolie30 g
-
rundvlees (om te stoven), in stukjes (2-3 cm) gesneden, drooggedept met keukenpapier750 g
-
suiker1 tl
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
gehakte tomaten, uit blik of vers350 g
-
rode wijn200 g
-
zoete paprikapoeder2 el
-
zout plus extra naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
½ tl karwijzaadgemalen karwij½ tl
-
geraspte citroenschil1 tl
-
verse marjolein1 el
-
gedroogde laurierbladeren3
-
jeneverbessen5
-
2 kruidnagelsgemalen kruidnagels1 snuifje
-
water300 g
-
bloem30 g
-
paprika rood en groen, in dunne reepjes200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
38 g
Calorieën
2315 kJ /
553 kcal
Vetten
22 g
Vezels
5.7 g
Koolhydraten
45 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Gevulde kalkoentaart
1u. 30min
Aardappelkoekjes
45min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1u. 30min
Pâté in korst
10u.
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Boerenbrood
2u.
Speltbrood
1u. 45min
Driegangen maaltijd voor twee
1u. 15min
Kip garam masala
50min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min