Apparaten en accessoires
Rundvlees Stroganoff
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie40 g
-
ossenhaas biefstuk in repen (1 x 1 x 4 cm)600 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper2 snuifje
-
ui in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
verse champignons in kwarten250 g
-
water30 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
½ runderbouillonblokje, zelfgemaaktrunderbouillonpasta zelfgemaakt½ tl
-
mosterd liefst pittige zoals dijonmosterd1 tl
-
room200 g
-
augurken (optioneel) in reepjes50 g
-
verse peterselie gehakt, ter garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Eiwitten
36 g
Calorieën
1871 kJ /
449 kcal
Vetten
31 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het Basiskookboek
133 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Steak Stroganoff
45min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Griekse varkensstoofpot
45min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Kip garam masala
50min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3u. 25min
Kip met romige groenten saus
50min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.