Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g olijfolie
- 600 g tournedos, in repen (1 x 1 x 4 cm)
- 2 snuifje gemalen peper
- 1 tl zout
- 100 g ui, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 250 g verse champignons, in kwarten
- 30 g water
- 10 g maïzena (zetmeel)
-
½
tl runderbouillonpasta, zelfgemaakt
of ½ runderbouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl mosterd, liefst pittige zoals dijonmosterd
- 200 g room
- 50 g augurken, in reepjes (optioneel)
- verse peterselie, gehakt, ter garnering
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 1871 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 min
Bloedige hersenspaghetti
13 Std. 30 Min
Cottage pie
1sa 10 dk
Kipfilets pizzaiola
55 dk
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 dk
Bellini cocktail
5min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1sa
Kip in perziksaus
40min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1sa 10 dk
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min