
Apparaten en accessoires
Rundvlees Stroganoff
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie40 g
-
ossenhaas biefstuk in repen (1 x 1 x 4 cm)600 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper2 snuifje
-
ui in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
verse champignons in kwarten250 g
-
water30 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
runderbouillonpasta zelfgemaakt½ tl
-
mosterd liefst pittige zoals dijonmosterd1 tl
-
room200 g
-
augurken (optioneel) in reepjes50 g
-
verse peterselie gehakt, ter garnering
Voeding per 1 porties
Calorieën
449 kcal /
1871 kJ
Eiwitten
36 g
Vetten
31 g
Koolhydraten
6 g
Vezels
1.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Het Basiskookboek
133 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Mediterrane kippenpastei
50min
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Steak Stroganoff
45min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min