Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gevulde kip
- 100 g courgette, in stukken
- 100 g rode paprika, in stukken
- 200 g mozzarella, in blokjes
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 snuifje basilicum
- 800 g kippenborstfilet (ong. 4-6 filets)
- 1 tl kruidenzout
- 100 g courgette
- 200 g rode paprika
- 150 g gele paprika
- 600 g water
- 400 g aardappelen, in schijfjes
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 30 g bloem
- 30 g volle room
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2113 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Risotto bolognese
45 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Lasagne bolognese
2h 30min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min