Apparaten en accessoires
Kip gevuld met groenten en aardappelen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
Gevulde kip
-
courgette in stukken100 g
-
rode paprika in stukken100 g
-
mozzarella in blokjes200 g
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
basilicum1 snuifje
-
kippenborstfilet (ong. 4-6 filets)800 g
-
kruidenzout1 tl
-
courgette100 g
-
rode paprika200 g
-
gele paprika150 g
-
water600 g
-
aardappelen in schijfjes400 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloem30 g
-
volle room30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
62 g
Calorieën
2113 kJ /
505 kcal
Vetten
15 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Vislasagne met courgette
1u.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1u. 5min
Groenten-aardappelsalade met kip
1u. 15min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Chocoladecake
40min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min