Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gevulde kip
- 100 g courgette, in stukken
- 100 g rode paprika, in stukken
- 200 g mozzarella, in blokjes
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 snuifje basilicum
- 800 g kippenborstfilet (ong. 4-6 filets)
- 1 tl kruidenzout
- 100 g courgette
- 200 g rode paprika
- 150 g gele paprika
- 600 g water
- 400 g aardappelen, in schijfjes
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 30 g bloem
- 30 g volle room
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2113 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kip met romige groenten saus
50min
Penne met tonijn
35min
Kalkoenburgers
Pas d’évaluation
Japanse kip curry
55min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Griekse varkensstoofpot
45min
Varkenshaasje in papillot
1h
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min