Compatibele versies
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biefstuk
- 2 filets mignon (ossenhaas)
- zout, naar eigen smaak
Aardappelen
- 600 g water
- 225 g nieuwe aardappelen of krieltjes
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 el olijfolie
- ½ tl zout
Gepeperde Parmezaanse saus
- 55 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 el zwarte peperkorrels
- 5 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- 55 g sjalotten, in stukken
- 55 g boter, in stukken
- 140 g kippenbouillon
- 30 g brandy
- 1 el bloem
- 55 g opklopbare room, 30-40% V.G.
Afwerking
- 1 el koolzaadolie
- 1 el boter
- 55 g Roquefort kaas, verkruimeld
- verse rozemarijn (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 5113 kJ / 1222 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 92 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti carbonara
40min
Pastasalade met kip
1u. 15min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Kip in perziksaus
40min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1u. 10min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Kreplach
55 min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min