
Apparaten en accessoires
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
2 porties
Ingrediënten
Biefstuk
-
filets mignon (ossenhaas)2
-
zout naar eigen smaak
Aardappelen
-
water600 g
-
nieuwe aardappelen of krieltjes225 g
-
verse rozemarijn1 takje
-
olijfolie1 el
-
zout½ tl
Gepeperde Parmezaanse saus
-
Parmezaanse kaas in stukken55 g
-
zwarte peperkorrels1 el
-
verse tijm enkel de blaadjes5 takjes
-
sjalotten in stukken55 g
-
boter in stukken55 g
-
kippenbouillon140 g
-
brandy30 g
-
bloem1 el
-
opklopbare room, 30-40% V.G.55 g
Afwerking
-
koolzaadolie1 el
-
boter1 el
-
Roquefort kaas verkruimeld55 g
-
verse rozemarijn (optioneel)
Voeding per 1 portie
Calorieën
1222 kcal /
5113 kJ
Eiwitten
55 g
Vetten
92 g
Koolhydraten
36 g
Vezels
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Balletjes in Spaanse saus
55min
Kreplach
55min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Kip met 'mole verde' saus
Geen beoordelingen
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Gestoomde spiegeleieren
15min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Bearnaisesaus
15min