Apparaten en accessoires
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
2 porties
Ingrediënten
Biefstuk
-
filets mignon (ossenhaas)2
-
zout naar eigen smaak
Aardappelen
-
water600 g
-
nieuwe aardappelen of krieltjes225 g
-
verse rozemarijn1 takje
-
olijfolie1 el
-
zout½ tl
Gepeperde Parmezaanse saus
-
Parmezaanse kaas in stukken55 g
-
zwarte peperkorrels1 el
-
verse tijm enkel de blaadjes5 takjes
-
sjalotten in stukken55 g
-
boter in stukken55 g
-
kippenbouillon140 g
-
brandy30 g
-
bloem1 el
-
opklopbare room, 30-40% V.G.55 g
Afwerking
-
koolzaadolie1 el
-
boter1 el
-
Roquefort kaas verkruimeld55 g
-
verse rozemarijn (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
55 g
Calorieën
5113 kJ /
1222 kcal
Vetten
92 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Chilli con carne
35min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Bearnaisesaus
20min
Tomatenmannetjes
Pas d’évaluation
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Rundvlees Stroganoff
1h
Kip met romige groenten saus
50min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min