Apparaten en accessoires
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
2 porties
Ingrediënten
Biefstuk
-
filets mignon (ossenhaas)2
-
zout naar eigen smaak
Aardappelen
-
water600 g
-
nieuwe aardappelen of krieltjes225 g
-
verse rozemarijn1 takje
-
olijfolie1 el
-
zout½ tl
Gepeperde Parmezaanse saus
-
Parmezaanse kaas in stukken55 g
-
zwarte peperkorrels1 el
-
verse tijm enkel de blaadjes5 takjes
-
sjalotten in stukken55 g
-
boter in stukken55 g
-
kippenbouillon140 g
-
brandy30 g
-
bloem1 el
-
opklopbare room, 30-40% V.G.55 g
Afwerking
-
koolzaadolie1 el
-
boter1 el
-
Roquefort kaas verkruimeld55 g
-
verse rozemarijn (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
55 g
Calorieën
5113 kJ /
1222 kcal
Vetten
92 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Zalm en venkel risotto
25min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Vislasagne met courgette
1u.
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Steak tartaar
30min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Chocolademousse
3u. 20min