Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 takjes verse peterselie, afgeplukt
- 2 uien, gehalveerd (80 g)
- 1 knoflookteentje
- 750 g water
- 800 g bloemige aardappelen, in plakjes
- 1 tl zout
- 500 g spruitjes, gehalveerd
- 20 g boter, zacht, in stukken
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 100 g ontbijtspek, gezouten, in reepjes (2 cm)
- 3 el olie
- 1 roodlof, langwerpig (250 g), in reepjes (3 cm)
- ½ tl suiker
- ½ tl gemalen peper
- 100 g room, elk type (van koemelk)
- 200 g melk
- 80 g boter zacht, in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3090 kJ / 738 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 842 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Macaroni met ham en kaas
1 godz. 20 min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 godz. 30 min
Stoofpotje van Aubrac
17 godz. 30 min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Waterzooi van kip
1 godz.
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Boemkool buffalo hapjes
Nenhuma avaliação
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 godz. 30 min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Roergebakken champignons
55 min