Apparaten en accessoires
Aardappel- en spruitjespuree
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie afgeplukt6 takjes
-
uien gehalveerd (80 g)2
-
knoflookteentje1
-
water750 g
-
bloemige aardappelen in plakjes800 g
-
zout1 tl
-
spruitjes gehalveerd500 g
-
boter zacht, in stukken20 g
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
ontbijtspek, gezouten in reepjes (2 cm)100 g
-
olie3 el
-
roodlof langwerpig (250 g), in reepjes (3 cm)1
-
suiker½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk200 g
-
boter zacht, in stukken80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
842 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
3090 kJ /
738 kcal
Vetten
52 g
Vezels
10.7 g
Verzadigd vet
24 g
Koolhydraten
58 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Geen beoordelingen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Kip tikka masala
1u. 10min
Verse Tomatensoep
30min
Roggebroodjes
12u.
Aromatische kipcurry
1u.
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13u.
Waterzooi van Kip
1u.