Apparaten en accessoires
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portie
Ingrediënten
-
zalmfilet, vers800 g
-
olijfolie1 el
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen3 - 5 snuifje
-
dille, vers10 g
-
prei in de lengte gehalveerd, in plakjes gesneden (5 mm)300 g
-
courgette in plakjes gesneden (4 cm)200 g
-
60 g waterwitte wijn60 g
-
groene erwten (vers of diepvries)150 g
-
mascarpone180 g
-
citroenzeste1 el
-
zwarte peper, gemalen½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portie
Natrium
10787 mg
Eiwitten
214 g
Calorieën
11391 kJ /
2722 kcal
Vetten
168 g
Vezels
18 g
Verzadigd vet
54 g
Koolhydraten
101 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Butter Chicken
1u.
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Salade van Rode Biet en Aardbei
Geen beoordelingen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Geen beoordelingen
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1u. 20min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Tomaat basilicum spread
5min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Geen beoordelingen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min