Apparaten en accessoires
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portie
Ingrediënten
-
zalmfilet, vers800 g
-
olijfolie1 el
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen3 - 5 snuifje
-
dille, vers10 g
-
prei in de lengte gehalveerd, in plakjes gesneden (5 mm)300 g
-
courgette in plakjes gesneden (4 cm)200 g
-
60 g waterwitte wijn60 g
-
groene erwten (vers of diepvries)150 g
-
mascarpone180 g
-
citroenzeste1 el
-
zwarte peper, gemalen½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portie
Natrium
10787 mg
Eiwitten
214 g
Calorieën
11391 kJ /
2722 kcal
Vetten
168 g
Vezels
18 g
Verzadigd vet
54 g
Koolhydraten
101 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Geen beoordelingen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Omelet Caprese
30min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Dadel curry dip
5min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Pad Thai
45min
Mediterraans Rozemarijnbrood
1u. 55min