Apparaten en accessoires
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)2
-
olijfolie plus 1 el om te bakken5 g
-
1 tl brandy, Franscognac1 tl
-
roze peperkorrels1 tl
-
zure room300 g
-
boter om in te smeren
-
garnalen, rauw, gepeld400 g
-
zeezout of naar smaak3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 snuifje
-
verse bieslook gehakt1 el
-
eierdooiers van grote eieren2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13.6 g
Calorieën
908 kJ /
217 kcal
Vetten
16.9 g
Koolhydraten
2.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Roze herfst
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 h
Ravioli Soep met Rundsvlees
No ratings
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Runderpastei met bier
1 h 40 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
No ratings
Kip met rode paprika
1 h 5 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min