Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)
- 5 g olijfolie plus 1 el om te bakken
-
1
tl cognac
of 1 tl brandy, Frans - 1 tl roze peperkorrels
- 300 g zure room
- boter om in te smeren
- 400 g garnalen, rauw, gepeld
- 3 snuifjes zeezout of naar smaak
- 1 snuifje zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 el verse bieslook, gehakt
- 2 eierdooiers van grote eieren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 16.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Gegratineerde coquilles
25min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Steak Stroganoff
45min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min