Apparaten en accessoires
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)2
-
olijfolie plus 1 el om te bakken5 g
-
1 tl brandy, Franscognac1 tl
-
roze peperkorrels1 tl
-
zure room300 g
-
boter om in te smeren
-
garnalen, rauw, gepeld400 g
-
zeezout of naar smaak3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 snuifje
-
verse bieslook gehakt1 el
-
eierdooiers van grote eieren2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13.6 g
Calorieën
908 kJ /
217 kcal
Vetten
16.9 g
Koolhydraten
2.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Roze herfst
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Broccoli-ham omelet
35min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Zalmsoufflé
1u.
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2u. 10min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Waterzooi van Kip
1u.