Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)
- 5 g olijfolie plus 1 el om te bakken
-
1
tl cognac
of 1 tl brandy, Frans - 1 tl roze peperkorrels
- 300 g zure room
- boter om in te smeren
- 400 g garnalen, rauw, gepeld
- 3 snuifjes zeezout of naar smaak
- 1 snuifje zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 el verse bieslook, gehakt
- 2 eierdooiers van grote eieren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 16.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vislasagne met courgette
1 Std.
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Zalmsoufflé
1 Std.
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Geen beoordelingen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min