Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)
- 5 g olijfolie plus 1 el om te bakken
-
1
tl cognac
of 1 tl brandy, Frans - 1 tl roze peperkorrels
- 300 g zure room
- boter om in te smeren
- 400 g garnalen, rauw, gepeld
- 3 snuifjes zeezout of naar smaak
- 1 snuifje zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 el verse bieslook, gehakt
- 2 eierdooiers van grote eieren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 16.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10 min
Waterzooi van kip
1h
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 godz. 15 min
Gegratineerde coquilles
25 Min
Courgette en ham lasagne
1 Std. 5 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20 min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min
Zalm met venkel
40 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.