Apparaten en accessoires
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)2
-
olijfolie plus 1 el om te bakken5 g
-
1 tl brandy, Franscognac1 tl
-
roze peperkorrels1 tl
-
zure room300 g
-
boter om in te smeren
-
garnalen, rauw, gepeld400 g
-
zeezout of naar smaak3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 snuifje
-
verse bieslook gehakt1 el
-
eierdooiers van grote eieren2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13.6 g
Calorieën
908 kJ /
217 kcal
Vetten
16.9 g
Koolhydraten
2.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Roze herfst
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Wintergroente en rundvlees cholent
4u. 30min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Geen beoordelingen
Hainanese kiprijst
1u. 20min
Zalmsoufflé
1u.
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Portugees crème brûlée
25min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30u.