Apparaten en accessoires
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
2 portie
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie20 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukjes (2-3 cm)200 - 250 g
-
witte wijn60 g
-
olijfolie20 g
-
ui in stukjes (2-3 cm)75 g
-
teentje knoflook½ - 1
-
rode paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
groene paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
paprikapoeder½ - 1 volle theelepel
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
witte kortkorrelige rijst150 g
-
water200 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1442.2 mg
Eiwitten
30.6 g
Calorieën
3102 kJ /
741 kcal
Vetten
34.9 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
68.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Butter Chicken
1u.
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1u.
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Risottata met kip en champignons
40min
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Kleverige sesamkip
40min
Kip katsu curry met rijst
1u. 40min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min