Apparaten en accessoires
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
2 portie
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie20 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukjes (2-3 cm)200 - 250 g
-
witte wijn60 g
-
olijfolie20 g
-
ui in stukjes (2-3 cm)75 g
-
teentje knoflook½ - 1
-
rode paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
groene paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
paprikapoeder½ - 1 volle theelepel
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
witte kortkorrelige rijst150 g
-
water200 g
-
zout½ tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
741 kcal /
3102 kJ
Eiwitten
30.6 g
Vetten
34.9 g
Koolhydraten
68.5 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
8 g
Natrium
1442.2 mg