Gebraden varkensvlees met rijst en paprika

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
2 portie

Ingrediënten

  • extra vergine olijfolie
    20 g
  • varkensschouderlap, ontbeend in stukjes (2-3 cm)
    200 - 250 g
  • witte wijn
    60 g
  • olijfolie
    20 g
  • ui in stukjes (2-3 cm)
    75 g
  • teentje knoflook
    ½ - 1
  • rode paprika in stukjes (2-3 cm)
    40 g
  • groene paprika in stukjes (2-3 cm)
    40 g
  • paprikapoeder
    ½ - 1 volle theelepel
  • vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)
    ½
  • witte kortkorrelige rijst
    150 g
  • water
    200 g
  • zout
    ½ tl

Voeding per 1 portie

Calorieën 741 kcal / 3102 kJ
Eiwitten 30.6 g
Vetten 34.9 g
Koolhydraten 68.5 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 8 g
Natrium 1442.2 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...