Apparaten en accessoires
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
2 portie
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie20 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukjes (2-3 cm)200 - 250 g
-
witte wijn60 g
-
olijfolie20 g
-
ui in stukjes (2-3 cm)75 g
-
teentje knoflook½ - 1
-
rode paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
groene paprika in stukjes (2-3 cm)40 g
-
paprikapoeder½ - 1 volle theelepel
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
witte kortkorrelige rijst150 g
-
water200 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1442.2 mg
Eiwitten
30.6 g
Calorieën
3102 kJ /
741 kcal
Vetten
34.9 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
68.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 Min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Rijst met kip en champignons
30 Min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Spaghetti Bolognese
40 Min
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Fruit ijs
5 Min
Hong Kong rijst met worst
55 Min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Pistache Crème Brûlée
3 Std. 20 Min
XXL kip pastei
1 Std. 55 Min
Risottata met kip en champignons
40 Min