Apparaten en accessoires
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
selder in stukken80 g
-
wortelen in stukken80 g
-
prei in stukken90 g
-
boter30 g
-
aardappelen in blokjes (1.5 cm)500 g
-
water500 g
-
1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l)runderbouillonpasta1 el
-
bonenkruid, gedroogd1 tl
-
verse sperziebonen of diepgevroren (ontdooid)500 g
-
varkensgehakt al gekruid (zie tip)250 g
-
witte bonen, uit blik uitgelekt (gewicht na uitlekken)250 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
peterselie gehakt2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
22 g
Calorieën
1811 kJ /
432 kcal
Vetten
22 g
Vezels
13.4 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Snel op tafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spaanse brunch
1u. 15min
Tagliatelle met broccoli
15min
Penne met tonijn
35min
Griekse varkensstoofpot
45min
Pasta met prei en ajvar
30min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Aardappelgoulash
1u.
Balletjes in Spaanse saus
55min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
Vissticks met tomatensaus
50min