Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g wortelen, in stukken
- 90 g prei, in stukken
- 80 g selder, in stukken
- 30 g boter
- 500 g aardappelen, in blokjes (1.5 cm)
- 500 g water
-
1
el runderbouillon pasta
of 1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl bonenkruid, gedroogd
- 500 g verse sperziebonen of diepgevroren (ontdooid)
- 250 g varkensgehakt, al gekruid (zie tip)
- 250 g witte bonen, uit blik, uitgelekt (gewicht na uitlekken)
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 2 el peterselie, gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1811 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 13.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Tagliatelle met broccoli
15min
Vislasagne met asperges en prei
1sa 30 dk
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1sa 30 dk
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Pas d’évaluation
Asperge ovenschotel
1sa 30 dk
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min