
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g selder, in stukken
- 80 g wortelen, in stukken
- 90 g prei, in stukken
- 30 g boter
- 500 g aardappelen, in blokjes (1.5 cm)
- 500 g water
-
1
el runderbouillonpasta
of 1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl bonenkruid, gedroogd
- 500 g verse sperziebonen of diepgevroren (ontdooid)
- 250 g varkensgehakt, al gekruid (zie tip)
- 250 g witte bonen, uit blik, uitgelekt (gewicht na uitlekken)
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 2 el peterselie, gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1811 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 13.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1h 15min
Paksoi en ham rijst
40min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Penne met tonijn
35 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Nenhuma avaliação
Champignons of zwammen met look
20 Min