
Compatibele versies
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g Gruyère kaas in stukken
of 300 g Cheddar kaas in stukken - 1000 g water
- 1000 g bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)
- 4 - 6 eieren
- 80 g bloem
- 80 g boter
- 800 g melk
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- ½ - ¾ tl gemalen nootmuskaat (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 526 kcal / 2199 kJ
- Eiwitten
- 29 g
- Vetten
- 35 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vezels
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Natrium
- 563 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Chili con carne
40min
Romige courgettensoep
35min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1u. 10min
Gehaktbrood
1u. 20min