Apparaten en accessoires
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
300 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken300 g
-
water1000 g
-
bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)1000 g
-
eieren4 - 6
-
bloem80 g
-
boter80 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (optioneel)½ - ¾ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
563 mg
Eiwitten
29 g
Calorieën
2199 kJ /
526 kcal
Vetten
35 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
20 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix Friend®
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Gestoomde spiegeleieren
15min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1u. 5min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Garnituur van courgette
30min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Aardappelpuree
45min
Bloemkool met kaas
55min