Compatibele versies
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g Gruyère kaas, in stukken
of 300 g Cheddar kaas, in stukken - 1000 g water
- 1000 g bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)
- 4 - 6 eieren
- 80 g bloem
- 80 g boter
- 800 g melk
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- ½ - ¾ tl gemalen nootmuskaat (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2199 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 563 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basis kippenbouillon
35 min
Worst met erwtenrisotto
30 min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13u.
Vegan boter
Geen beoordelingen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Chili con carne
40 min
Vier kazen flatbread om te delen
Geen beoordelingen
Risotto bolognese
45 min
Gekookte pasta
20min