Bloemkool met kaas en gekookte eieren

Bloemkool met kaas en gekookte eieren

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
6 porties

Ingrediënten

  • Gruyère kaas in stukken
    300 g
    300 g Cheddar kaas, in stukken
  • water
    1000 g
  • bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)
    1000 g
  • eieren
    4 - 6
  • bloem
    80 g
  • boter
    80 g
  • melk
    800 g
  • zout
    ½ tl
  • gemalen witte peper
    2 snuifjes
  • gemalen nootmuskaat (optioneel)
    ½ - ¾ tl

Voeding per 1 portie

Calorieën 526 kcal / 2199 kJ
Eiwitten 29 g
Vetten 35 g
Koolhydraten 20 g
Vezels 5.4 g
Verzadigd vet 20 g
Natrium 563 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...