
Apparaten en accessoires
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
Gruyère kaas in stukken300 g
-
water1000 g
-
bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)1000 g
-
eieren4 - 6
-
bloem80 g
-
boter80 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (optioneel)½ - ¾ tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
526 kcal /
2199 kJ
Eiwitten
29 g
Vetten
35 g
Koolhydraten
20 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
20 g
Natrium
563 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Thermomix Friend®
8 recepten
Benelux
Benelux