Apparaten en accessoires
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
300 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken300 g
-
water1000 g
-
bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)1000 g
-
eieren4 - 6
-
bloem80 g
-
boter80 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (optioneel)½ - ¾ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
563 mg
Eiwitten
29 g
Calorieën
2199 kJ /
526 kcal
Vetten
35 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
20 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix Friend®
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8u. 45min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1u. 30min
Custard
15min
Tagliatelle met broccoli
15min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Mousse van tonijn
10min
Bloemkool met kaas
55min