Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g wortelen, in stukken
- 400 g water
- 2 tl zout
- 300 g aardappelen, in hapklare stukken (1-1.5 cm)
- 300 g verse sperziebonen, in stukken (2-3 cm)
- 150 g diepgevroren doperwtjes
- 350 g ontvelde kippenborst, in blokjes (1-1.5 cm)
- ½ tl peper
- 250 g ijsbergsla, bladeren gescheiden
- 150 g room
- 20 g citroensap, vers geperst (1 citroen)
- 10 - 15 g verse kruiden (bv. bieslook, peterselie, dille)
- 100 g verse sojascheuten (optioneel)
- zout, plus extra naar smaak
- peper, plus extra naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 801 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Pastasalade met groenten
1 Std.
Preiquiche
1 Std. 45 Min
Griekse salade met gestoomde kip
Geen beoordelingen
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Rijstsalade
1 Std.
Mediterrane visschotel
1h 30min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Alpengratin
50 Min