
Apparaten en accessoires
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
Voorbereiding. 25min
Totaal 9u. 15min
4 porties
Ingrediënten
Caribische stoofschotel
-
lamsschouder, ontbeend (zie variatie), in stukken (3-4 cm)800 g
-
sinaasappelsap, vers geperst (1 sinaasappel)50 g
-
citroensap, vers geperst (½ citroen)20 g
-
Worcestersaus60 g
-
teentjes knoflook3
-
uien gehalveerd150 g
-
selderstengels in stukken180 g
-
verse koriander2 - 4 takjes
-
gedroogde oregano2 - 3 snuifjes
-
verse laurierbladeren2
-
cayennepeper, gemalen1 - 1 ½ tl
-
olie25 g
-
grof rietsuiker20 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
zout1 ½ tl
-
water450 g
Kopjes van gestoomde rijst
-
basmatirijst160 g
-
water400 g
-
zout4 snuifjes
-
olie4 tl
Voeding per 1 porties
Calorieën
581 kcal /
2438 kJ
Eiwitten
45 g
Vetten
23 g
Koolhydraten
45 g
Vezels
3.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux