Apparaten en accessoires
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie80 g
-
sojasaus50 g
-
fijne suiker½ tl
-
citroen het liefst biologisch, geraspte zeste en sap1
-
4 witvisfilets, zonder vel (à 150-180 g)verse zalmfilets zonder vel (à 150-180 g)4
-
verse gember (optioneel) geschild, in plakjes5 - 10 g
-
teentje knoflook1
-
sjalot gesnipperd100 g
-
100 g ui, alleen het witte gedeelte, in ringenprei alleen het witte gedeelte, in ringen100 g
-
bleekselderij in stukken100 g
-
350 g wortelenbevroren doperwten350 g
-
water450 g
-
zout2 tl
-
aardappelen in stukken (1 cm)250 g
-
400 g gemengde groentenbroccoliroosjes400 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
room om te koken, ong. 18% vet, naar smaak50 - 100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Eiwitten
44 g
Calorieën
2984 kJ /
713 kcal
Vetten
44 g
Vezels
10.7 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het Basiskookboek
133 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pastasalade met kip
1 godz. 15 min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Brak ocen
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 godz.
Broccolisoep
15 min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 godz. 30 min
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10 min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Cashew- en kokosmelk
10 min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min