
Apparaten en accessoires
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie80 g
-
sojasaus50 g
-
fijne suiker½ tl
-
citroen het liefst biologisch, geraspte zeste en sap1
-
verse zalmfilets zonder vel (à 150-180 g)4
-
verse gember (optioneel) geschild, in plakjes5 - 10 g
-
teentje knoflook1
-
sjalot gesnipperd100 g
-
prei alleen het witte gedeelte, in ringen100 g
-
bleekselderij in stukken100 g
-
bevroren doperwten350 g
-
water450 g
-
zout2 tl
-
aardappelen in stukken (1 cm)250 g
-
broccoliroosjes400 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
room om te koken, ong. 18% vet, naar smaak50 - 100 g
Voeding per 1 porties
Calorieën
713 kcal /
2984 kJ
Eiwitten
44 g
Vetten
44 g
Koolhydraten
30 g
Vezels
10.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Het Basiskookboek
133 recepten
Benelux
Benelux