Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen

Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen

4.5 12 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties

Ingrediënten

  • olijfolie
    80 g
  • sojasaus
    50 g
  • fijne suiker
    ½ tl
  • citroen het liefst biologisch, geraspte zeste en sap
    1
  • verse zalmfilets zonder vel (à 150-180 g)
    4
    4 witvisfilets, zonder vel (à 150-180 g)
  • verse gember (optioneel) geschild, in plakjes
    5 - 10 g
  • teentje knoflook
    1
  • sjalot gesnipperd
    100 g
  • prei alleen het witte gedeelte, in ringen
    100 g
    100 g ui, alleen het witte gedeelte, in ringen
  • bleekselderij in stukken
    100 g
  • bevroren doperwten
    350 g
    350 g wortelen
  • water
    450 g
  • zout
    2 tl
  • aardappelen in stukken (1 cm)
    250 g
  • broccoliroosjes
    400 g
    400 g gemengde groenten
  • gemalen zwarte peper
    2 snuifjes
  • room om te koken, ong. 18% vet, naar smaak
    50 - 100 g

Voeding per 1 porties

Calorieën 713 kcal / 2984 kJ
Eiwitten 44 g
Vetten 44 g
Koolhydraten 30 g
Vezels 10.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...