
Apparaten en accessoires
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie80 g
-
sojasaus50 g
-
fijne suiker½ tl
-
citroen het liefst biologisch, geraspte zeste en sap1
-
verse zalmfilets zonder vel (à 150-180 g)4
-
verse gember (optioneel) geschild, in plakjes5 - 10 g
-
teentje knoflook1
-
sjalot gesnipperd100 g
-
prei alleen het witte gedeelte, in ringen100 g
-
bleekselderij in stukken100 g
-
bevroren doperwten350 g
-
water450 g
-
zout2 tl
-
aardappelen in stukken (1 cm)250 g
-
broccoliroosjes400 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
room om te koken, ong. 18% vet, naar smaak50 - 100 g
Voeding per 1 porties
Calorieën
713 kcal /
2984 kJ
Eiwitten
44 g
Vetten
44 g
Koolhydraten
30 g
Vezels
10.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Het Basiskookboek
133 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3u. 50min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2u. 15min
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1u.
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min