Apparaten en accessoires
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook3
-
verse gember20 g
-
honing2 el
-
1 el azijnrijstazijn1 ½ el
-
1 el sambal oelek, of 1 el Thaise chilipastaGochujang (Koreaans chilipasta)1 el
-
misopasta1 el
-
sojasaus naar eigen smaak1 el
-
geroosterde sesamolie2 el
-
kabeljauwfilet, met vel vers of diepgevroren, in 4 stukken gesneden500 - 600 g
-
olie om in te vetten
-
150 g verse shiitakeverse champignons de Paris, in plakjes (1 cm)150 g
-
water1000 g
-
rijst (bv. witte jasmijnrijst of basmatirijst)200 g
-
broccoli in roosjes200 g
-
geroosterd sesamzaad alle kleuren2 el
-
lente-ui in plakjes (1-2 mm)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
638.8 mg
Eiwitten
31 g
Calorieën
1912.3 kJ /
457.1 kcal
Vetten
11.5 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
58.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Gestoomde Chinese groenten
30min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Geen beoordelingen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3u. 5min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Rode ogen gevulde eieren
Geen beoordelingen
Broccolisoep
15min
Bananenbrood
1u. 50min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1u. 5min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min