Apparaten en accessoires
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook3
-
verse gember20 g
-
honing2 el
-
1 el azijnrijstazijn1 ½ el
-
1 el sambal oelek, of 1 el Thaise chilipastaGochujang (Koreaans chilipasta)1 el
-
misopasta1 el
-
sojasaus naar eigen smaak1 el
-
geroosterde sesamolie2 el
-
kabeljauwfilet, met vel vers of diepgevroren, in 4 stukken gesneden500 - 600 g
-
olie om in te vetten
-
150 g verse shiitakeverse champignons de Paris, in plakjes (1 cm)150 g
-
water1000 g
-
rijst (bv. witte jasmijnrijst of basmatirijst)200 g
-
broccoli in roosjes200 g
-
geroosterd sesamzaad alle kleuren2 el
-
lente-ui in plakjes (1-2 mm)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
638.8 mg
Eiwitten
31 g
Calorieën
1912.3 kJ /
457.1 kcal
Vetten
11.5 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
58.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Pastasalade met kip
1u. 15min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3u. 10min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Cashew- en kokosmelk
10min
Zoetzure vis met rijst
1u. 5min
Vislasagne met courgette
1u.
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min