Compatibele versies
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 teentjes knoflook
- 20 g verse gember
- 2 el honing
-
1 ½
el rijstazijn
of 1 el azijn -
1
el Gochujang (Koreaans chilipasta)
of 1 el sambal oelek of 1 el Thaise chilipasta - 1 el misopasta
- 1 el sojasaus, naar eigen smaak
- 2 el geroosterde sesamolie
- 500 - 600 g kabeljauwfilet, met vel, vers of diepgevroren, in 4 stukken gesneden
- olie, om in te vetten
-
150
g verse champignons de Paris, in plakjes (1 cm)
of 150 g verse shiitake - 1000 g water
- 200 g rijst (bv. witte jasmijnrijst of basmatirijst)
- 200 g broccoli, in roosjes
- 2 el geroosterd sesamzaad, alle kleuren
- 50 g lente-ui, in plakjes (1-2 mm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1912.3 kJ / 457.1 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 58.9 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 638.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Nessuna valutazione
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Nessuna valutazione
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Nessuna valutazione
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Nessuna valutazione
Groen gekleurde eieren
Nessuna valutazione
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Nessuna valutazione
Vegan kaas dip
40 Min
Driekoningentaart met pompoen
Nessuna valutazione
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Scampi cajun citroen pasta
30 Min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 Min