Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g korte korrel rijst, japonica
-
250
g middelgrote rauwe garnalen, gepeld, schoongemaakt, ontdarmd
of 250 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld diepgevroren, ontdooid en drooggedept om te koken - 50 g groene erwten (vers of diepvries)
- 50 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelekt
- 370 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 20 g lichte sojasaus
- 10 g geroosterde sesamolie, en iets meer om te besprenkelen
- 20 g oestersaus
- 10 g rijstazijn
- 1 tl bruine suiker
- 1 tl zout
- lente-ui, gehakt, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1791 kJ / 428.1 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 74.4 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 1678.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Basis kippenbouillon
35 Min
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Hong Kong rijst met worst
Geen beoordelingen
Vegetarisch medaillon
Geen beoordelingen
Victoria Sponge cake
Geen beoordelingen
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min
Risotto bolognese
45min