Apparaten en accessoires
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 5min
6 porties
Ingrediënten
-
verse schoongemaakte mosselen400 g
-
uien gehalveerd160 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie40 g
-
verse pijlinktvisringen200 g
-
paprikamengeling (bv. rood, groen), in stukken (3 cm)200 g
-
chorizo in dunne schijfjes50 g
-
tomaten uit blik volledig, inclusief sap, grof gehakt400 g
-
zout1 ½ tl
-
saffraandraadjes (0.1 g)2 snuifjes
-
water200 g
-
½ blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
witte korte korrel rijst, voor soepen enz. 13 min kooktijd (zie tip)350 g
-
rauwe garnalen, gepeld50 g
-
citroen in partjes, voor bij het serveren1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
1593 kJ /
377 kcal
Vetten
11 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
51 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Chili con carne
40min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Hazelnootijs
Geen beoordelingen
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.
Steak au Poivre
20min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1u. 40min
Champignons of zwammen met look
20min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min