Apparaten en accessoires
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 5min
6 porties
Ingrediënten
-
verse schoongemaakte mosselen400 g
-
uien gehalveerd160 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie40 g
-
verse pijlinktvisringen200 g
-
paprikamengeling (bv. rood, groen), in stukken (3 cm)200 g
-
chorizo in dunne schijfjes50 g
-
tomaten uit blik volledig, inclusief sap, grof gehakt400 g
-
zout1 ½ tl
-
saffraandraadjes (0.1 g)2 snuifjes
-
water200 g
-
½ blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
witte korte korrel rijst, voor soepen enz. 13 min kooktijd (zie tip)350 g
-
rauwe garnalen, gepeld50 g
-
citroen in partjes, voor bij het serveren1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
1593 kJ /
377 kcal
Vetten
11 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
51 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1u.
Snelle Thaise kipcurry
40min
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Gegratineerde coquilles
25min