Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo

Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo

3.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 5min
6 porties

Ingrediënten

  • verse schoongemaakte mosselen
    400 g
  • uien gehalveerd
    160 g
  • teentjes knoflook
    2
  • olijfolie
    40 g
  • verse pijlinktvisringen
    200 g
  • paprikamengeling (bv. rood, groen), in stukken (3 cm)
    200 g
  • chorizo in dunne schijfjes
    50 g
  • tomaten uit blik volledig, inclusief sap, grof gehakt
    400 g
  • zout
    1 ½ tl
  • saffraandraadjes (0.1 g)
    2 snuifjes
  • water
    200 g
  • kippenbouillonpasta, huisgemaakt
    ½ tl
    ½ blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)
  • witte korte korrel rijst, voor soepen enz. 13 min kooktijd (zie tip)
    350 g
  • rauwe garnalen, gepeld
    50 g
  • citroen in partjes, voor bij het serveren
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Eiwitten 17 g
Calorieën 1593 kJ / 377 kcal
Vetten 11 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 51 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...