Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g verse mosselen
- 160 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- 200 g verse pijlinktvisringen
- 200 g paprikamengeling (bv. rood, groen), in stukken (3 cm)
- 50 g chorizo, in dunne schijfjes
- 400 g tomaten uit blik, volledig, inclusief sap, grof gehakt
- 1 ½ tl zout
- 2 snuifjes saffraandraadjes (0.1 g)
- 200 g water
-
½
tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
of ½ blokje kippenbouillon (voor 0,5 l) - 350 g witte korte korrel rijst, voor soepen enz., 13 min kooktijd (zie tip)
- 50 g rauwe garnalen, gepeld
- 1 citroen, in partjes, voor bij het serveren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1593 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1u. 5min
Spaanse brunch
1 Std. 15 Min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Worstmummies
Nessuna valutazione
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 Min
Mediterraanse gebakjes
Nessuna valutazione
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 godz. 15 min
Mousse van tonijn
10 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min