Apparaten en accessoires
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 5min
6 porties
Ingrediënten
-
verse schoongemaakte mosselen400 g
-
uien gehalveerd160 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie40 g
-
verse pijlinktvisringen200 g
-
paprikamengeling (bv. rood, groen), in stukken (3 cm)200 g
-
chorizo in dunne schijfjes50 g
-
tomaten uit blik volledig, inclusief sap, grof gehakt400 g
-
zout1 ½ tl
-
saffraandraadjes (0.1 g)2 snuifjes
-
water200 g
-
½ blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
witte korte korrel rijst, voor soepen enz. 13 min kooktijd (zie tip)350 g
-
rauwe garnalen, gepeld50 g
-
citroen in partjes, voor bij het serveren1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
1593 kJ /
377 kcal
Vetten
11 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
51 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Fruitkroon
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1u.
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1u. 15min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Penne met mosselen
1u. 5min
Couscous met lam en groenten
50min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min