Apparaten en accessoires
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Volkoren speltbrood
-
water150 g
-
volle melk200 g
-
verse gist20 g
-
suiker1 snuifje
-
volkoren speltbloem750 g
-
olijfolie20 g
-
balsamicoazijn60 g
-
zout1 tl
Broodvorming
-
melk20 g
-
fijne havervlokken20 g
Avocado-ei spread
-
eieren2
-
water om de eieren te koken
-
verse gemengde kruiden3 takjes
-
avocado200 g
-
vers geperst citroensap1 el
-
roomkaas50 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Gezond sap
-
sinaasappels (± 4), met de schil, gehalveerd800 g
-
water400 g
-
verse gember in stukken10 g
-
wortelen geschild, in stukken (± 3 cm)200 g
-
appels geschild, in kwarten150 g
-
ijsblokjes100 g
-
kaneelpoeder1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
887.4 mg
Eiwitten
26.2 g
Calorieën
2961.2 kJ /
707.7 kcal
Vetten
17.6 g
Vezels
22.6 g
Verzadigd vet
4.6 g
Koolhydraten
122.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lunch box
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Bolognesesaus
1h 15min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nessuna valutazione
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Nessuna valutazione
Vegan Caesar saladedressing
40min
Brownies van zoete aardappel
1h
Bananen powerballs
15min
Aardappelpuree en merguez
Nessuna valutazione
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1h 15min