Apparaten en accessoires
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Volkoren speltbrood
-
water150 g
-
volle melk200 g
-
verse gist20 g
-
suiker1 snuifje
-
volkoren speltbloem750 g
-
olijfolie20 g
-
balsamicoazijn60 g
-
zout1 tl
Broodvorming
-
melk20 g
-
fijne havervlokken20 g
Avocado-ei spread
-
eieren2
-
water om de eieren te koken
-
verse gemengde kruiden3 takjes
-
avocado200 g
-
vers geperst citroensap1 el
-
roomkaas50 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Gezond sap
-
sinaasappels (± 4), met de schil, gehalveerd800 g
-
water400 g
-
verse gember in stukken10 g
-
wortelen geschild, in stukken (± 3 cm)200 g
-
appels geschild, in kwarten150 g
-
ijsblokjes100 g
-
kaneelpoeder1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
887.4 mg
Eiwitten
26.2 g
Calorieën
2961.2 kJ /
707.7 kcal
Vetten
17.6 g
Vezels
22.6 g
Verzadigd vet
4.6 g
Koolhydraten
122.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lunch box
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Roze roerei
15min
Bibimbap burrito
45min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Slagroom
10min
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Geen beoordelingen
Kokos Dahl
25min
Virgin passievrucht mojito
10min
Gestoomde spinaziecake
35min
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15min
Suikervrij bananenbrood
1u. 15min