
Apparaten en accessoires
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
1 Totale recept
Ingrediënten
-
abrikozen, ingeblikt uitgelekt (gewicht na het uitlekken)100 g
-
abrikozen, ingeblikt uitgelekt140 g
-
volle yoghurt (3,5% vet)150 g
-
ketchup120 g
-
citroensap40 g
-
currypoeder2 tl
-
fijn zout½ tl
-
gemalen cayennepeper3 snuifjes
Voeding per 1 Totale recept
Calorieën
442 kcal /
1855 kJ
Eiwitten
10 g
Vetten
7 g
Koolhydraten
76 g
Vezels
5.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux