Apparaten en accessoires
Yoghurt en muntdressing
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
4 porties
Ingrediënten
-
teentje knoflook1
-
verse muntblaadjes½ bos
-
verse peterseliebladeren½ bos
-
yoghurt, 10% vet200 g
-
room100 g
-
citroensap1 el
-
gemalen komijn½ tl
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2 g
Calorieën
601 kJ /
143 kcal
Vetten
13 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Champagne en bessen trifle
3u. 40min
Appelpunch
30min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Groentensaus voor pasta
40min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Geen beoordelingen
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Falafel met rode bieten hummus
20min
Loempia’s
55min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1u. 10min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Gazpacho
1u. 15min