Apparaten en accessoires
Yoghurt en muntdressing
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
4 porties
Ingrediënten
-
teentje knoflook1
-
verse muntblaadjes½ bos
-
verse peterseliebladeren½ bos
-
yoghurt, 10% vet200 g
-
room100 g
-
citroensap1 el
-
gemalen komijn½ tl
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2 g
Calorieën
601 kJ /
143 kcal
Vetten
13 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Geen beoordelingen
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Met frambozen doordrenkte azijn
Geen beoordelingen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Veen- en vlierbessen punch
Geen beoordelingen
Aardbeienpudding
2u. 10min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5u. 15min
Russische rode bietensalade
1u. 10min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Traditionele vruchtenjam
55min