Apparaten en accessoires
Aziatische groentesoep met tofu
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
-
15 g verse peterseliebladerenverse korianderbladeren15 g
-
sojasaus5 el
-
lichte sesamolie30 g
-
tofu uitgelekt, in stukken (2 cm)100 g
-
wortelen in stukken150 g
-
daikon (Japanse radijs) in stukken100 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember gepeld, in dunne schijfjes30 g
-
water1000 g
-
2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l), veganistisch (zie tip)groentebouillonpasta, huisgemaakt veganistisch (zie tip)2 el
-
lente-uitjes in diagonale ringen gesneden100 g
-
peultjes doormidden gesneden100 g
-
100 g rijstnoedels, in stukkendunne tarwe noodle in stukken100 g
-
azijn2 - 3 el
-
agavesiroop1 - 2 el
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
800 kJ /
191 kcal
Vetten
7 g
Vezels
3.9 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go vegan!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Hornazo
Geen beoordelingen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1u.
Tequila 'Refresher'
5min
Aspergesoep met citroen
55min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Basisbouillon
Geen beoordelingen
Borscht
50min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Geen beoordelingen
Linzensoep met spinazie
50min