Apparaten en accessoires
Aziatische groentesoep met tofu
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
-
15 g verse peterseliebladerenverse korianderbladeren15 g
-
sojasaus5 el
-
lichte sesamolie30 g
-
tofu uitgelekt, in stukken (2 cm)100 g
-
wortelen in stukken150 g
-
daikon (Japanse radijs) in stukken100 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember gepeld, in dunne schijfjes30 g
-
water1000 g
-
2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l), veganistisch (zie tip)groentebouillonpasta, huisgemaakt veganistisch (zie tip)2 el
-
lente-uitjes in diagonale ringen gesneden100 g
-
peultjes doormidden gesneden100 g
-
100 g rijstnoedels, in stukkendunne tarwe noodle in stukken100 g
-
azijn2 - 3 el
-
agavesiroop1 - 2 el
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
800 kJ /
191 kcal
Vetten
7 g
Vezels
3.9 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go vegan!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Knolselder parmigiana
1u. 10min
Lookbrood met vegan kaas
Geen beoordelingen
Karamelpoeder
1u.
Aspergesoep met citroen
55min
Courgetteomelet
40min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Wortelsalade met sesamcrackers
1u.
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Linzensoep met spinazie
50min