
Apparaten en accessoires
Aziatische groentesoep met tofu
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
-
verse korianderbladeren15 g
-
sojasaus5 el
-
lichte sesamolie30 g
-
tofu uitgelekt, in stukken (2 cm)100 g
-
wortelen in stukken150 g
-
daikon (Japanse radijs) in stukken100 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember gepeld, in dunne schijfjes30 g
-
water1000 g
-
groentebouillonpasta, huisgemaakt veganistisch (zie tip)2 el
-
lente-uitjes in diagonale ringen gesneden100 g
-
peultjes doormidden gesneden100 g
-
dunne tarwe noodle in stukken100 g
-
azijn2 - 3 el
-
agavesiroop1 - 2 el
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Voeding per 1 portie
Calorieën
191 kcal /
800 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
7 g
Koolhydraten
25 g
Vezels
3.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Go vegan!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
Geen beoordelingen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Borscht
50min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Yoghurt met kokosmelk
15u.
Coconut Dream
10min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Linzensoep met spinazie
50min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.