Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1200 g water
- 1 tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 200 g basmatirijst
- 500 - 700 g groene asperges
- 40 g extra vergine olijfolie
Citroensabayon
- 4 eierdooiers
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 10 g citroensap, vers geperst
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Runderpastei met bier
1h 40 min
Tomaat en Chili jam
1h 15 min
Gestoomde broodjes
2 Std. 10 Min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15 min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Peergelei
Geen beoordelingen
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min