
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1200 g water
- 1 tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 200 g basmatirijst
- 500 - 700 g groene asperges
- 40 g extra vergine olijfolie
Citroensabayon
- 4 eierdooiers
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 10 g citroensap, vers geperst
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cantucci van amandelen
1h
Aspergesoep met citroen
55min
Asperge ovenschotel
1 godz. 30 min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Citroenkoekjes
Keine Bewertungen
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Keine Bewertungen
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus
15 min
Knapperige chocolade stokjes
55min