Apparaten en accessoires
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
basmatirijst200 g
-
groene asperges500 - 700 g
-
extra vergine olijfolie40 g
Citroensabayon
-
eierdooiers4
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
citroensap, vers geperst10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13 g
Calorieën
1685 kJ /
403 kcal
Vetten
20 g
Vezels
3.2 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Snelle kaassoufflés
45min
Spinazierisotto met asperges
40min
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Mallorcaanse vissoep
40min
Forelmousse
5min
Zalm met venkel
40min
Romige erwtensoep
40min