
Apparaten en accessoires
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
water1200 g
-
groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
basmatirijst200 g
-
groene asperges500 - 700 g
-
extra vergine olijfolie40 g
Citroensabayon
-
eierdooiers4
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
citroensap, vers geperst10 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
403 kcal /
1685 kJ
Eiwitten
13 g
Vetten
20 g
Koolhydraten
41 g
Vezels
3.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux