Apparaten en accessoires
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
basmatirijst200 g
-
groene asperges500 - 700 g
-
extra vergine olijfolie40 g
Citroensabayon
-
eierdooiers4
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
citroensap, vers geperst10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13 g
Calorieën
1685 kJ /
403 kcal
Vetten
20 g
Vezels
3.2 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ingemaakte citroenen
Geen beoordelingen
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Aspergesoep met citroen
55min
Cheesecake likeur
10min
Lamsspiesjes
Geen beoordelingen
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Salade van gehakte groenten
10min
Pâté in korst
10u.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min