Apparaten en accessoires
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
basmatirijst200 g
-
groene asperges500 - 700 g
-
extra vergine olijfolie40 g
Citroensabayon
-
eierdooiers4
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
citroensap, vers geperst10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13 g
Calorieën
1685 kJ /
403 kcal
Vetten
20 g
Vezels
3.2 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kleine aspergeflans
55 Min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Keine Bewertungen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Asperges en prosciutto cannoli
Keine Bewertungen
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Venkelsapje
10 Min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min