Apparaten en accessoires
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
basmatirijst200 g
-
groene asperges500 - 700 g
-
extra vergine olijfolie40 g
Citroensabayon
-
eierdooiers4
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
citroensap, vers geperst10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13 g
Calorieën
1685 kJ /
403 kcal
Vetten
20 g
Vezels
3.2 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Snelle kaassoufflés
45 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Balletjes in Spaanse saus
55 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Forelmousse
5 Min
Zalm met venkel
40 Min
Romige erwtensoep
40 Min