Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g zachte mosterd
- 60 g koolzaadolie
- 50 g veenbessensap
- 40 g rode wijnazijn
- 400 g watermeloen, zonder zaden, 100 g in grote stukken en de rest in blokjes (2 cm)
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 500 g water
- 250 g witte asperges, geschild, in stukken (4-5 cm)
- 250 g groene asperges, onderste derde geschild, in stukken (4-5 cm)
- 1 ijsbergsla, in stukken
- 125 g mozzarella, verkruimeld
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1244 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Citroenijs
8 Std. 30 Min
Citroenslush met champagne
Geen beoordelingen
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Spinazierisotto met asperges
40 min