Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g zachte mosterd
- 60 g koolzaadolie
- 50 g veenbessensap
- 40 g rode wijnazijn
- 400 g watermeloen, zonder zaden, 100 g in grote stukken en de rest in blokjes (2 cm)
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 500 g water
- 250 g witte asperges, geschild, in stukken (4-5 cm)
- 250 g groene asperges, onderste derde geschild, in stukken (4-5 cm)
- 1 ijsbergsla, in stukken
- 125 g mozzarella, verkruimeld
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1244 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Broccoli-ham omelet
35 min
Gevulde groenten
1 godz. 20 min
Vanille-mascarpone parfait
2h 40min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
Spinazierisotto met asperges
40min
Amandelmelk
10min