Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g zachte mosterd
- 60 g koolzaadolie
- 50 g veenbessensap
- 40 g rode wijnazijn
- 400 g watermeloen, zonder zaden, 100 g in grote stukken en de rest in blokjes (2 cm)
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 500 g water
- 250 g witte asperges, geschild, in stukken (4-5 cm)
- 250 g groene asperges, onderste derde geschild, in stukken (4-5 cm)
- 1 ijsbergsla, in stukken
- 125 g mozzarella, verkruimeld
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1244 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise met pasta
35 Min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Chai latte parfait
15 Std. 5 Min
Vanille-mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Amaretti van abrikoos
40 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Paprika's in zoetzure saus
30 Min