Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g boter, in stukken
- 200 g aperitiefkoekjes, type TUC
- 20 g citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)
- 1 bos verse dille, en iets meer voor de afwerking
- 1 bos verse bieslook
- 150 g roomkaas
- 150 g mascarpone
- rucola, voor de afwerking
- 1 bos radijsjes, in dunne reepjes
- 400 g gerookte zalm, in dunne reepjes
- balsamicoazijn, voor de afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1683.8 kJ / 403.6 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 902.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Zeevruchtenrijst
Keine Bewertungen
Mango-kokos lekkernij
Keine Bewertungen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Victoria Sponge cake
Keine Bewertungen
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min