
Apparaten en accessoires
Taartje zonder koken met zalm en dille
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
8 porties
Ingrediënten
-
boter in stukken70 g
-
aperitiefkoekjes type TUC200 g
-
citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)20 g
-
verse dille en iets meer voor de afwerking1 bos
-
verse bieslook1 bos
-
roomkaas150 g
-
mascarpone150 g
-
rucola voor de afwerking
-
radijsjes in dunne reepjes1 bos
-
gerookte zalm in dunne reepjes400 g
-
balsamicoazijn voor de afwerking
Voeding per 1 portie
Calorieën
403.6 kcal /
1683.8 kJ
Eiwitten
16 g
Vetten
29.8 g
Koolhydraten
17.4 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
13.9 g
Natrium
902.1 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Choronsaus
20min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1u. 30min
Courgette en ham lasagne
1u. 5min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Marshmallows
2u. 30min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Pommes Dauphine
1u. 40min
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Viscurry
35min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Tostadas met kip
40min