Apparaten en accessoires
Taartje zonder koken met zalm en dille
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
8 porties
Ingrediënten
-
boter in stukken70 g
-
aperitiefkoekjes type TUC200 g
-
citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)20 g
-
verse dille en iets meer voor de afwerking1 bos
-
verse bieslook1 bos
-
roomkaas150 g
-
mascarpone150 g
-
rucola voor de afwerking
-
radijsjes in dunne reepjes1 bos
-
gerookte zalm in dunne reepjes400 g
-
balsamicoazijn voor de afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
902.1 mg
Eiwitten
16 g
Calorieën
1683.8 kJ /
403.6 kcal
Vetten
29.8 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
13.9 g
Koolhydraten
17.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Marshmallows
2u. 30min
Zalmtartaar
10min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Gegratineerde coquilles
25min
Mousse van ham
10min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Geen beoordelingen
Champagne en bessen trifle
3u. 40min
Forelmousse
5min
Sabayon (Zabaglione)
15min