Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g boter, in stukken
- 200 g aperitiefkoekjes, type TUC
- 20 g citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)
- 1 bos verse dille, en iets meer voor de afwerking
- 1 bos verse bieslook
- 150 g roomkaas
- 150 g mascarpone
- rucola, voor de afwerking
- 1 bos radijsjes, in dunne reepjes
- 400 g gerookte zalm, in dunne reepjes
- balsamicoazijn, voor de afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1683.8 kJ / 403.6 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 902.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vislasagne met courgette
1 Std.
Siciliaanse garnalensalade
40 min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1h 15 min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Witte chocolade cheesecake
16 Std.
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 godz. 30 min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min