Apparaten en accessoires
Taartje zonder koken met zalm en dille
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
8 porties
Ingrediënten
-
boter in stukken70 g
-
aperitiefkoekjes type TUC200 g
-
citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)20 g
-
verse dille en iets meer voor de afwerking1 bos
-
verse bieslook1 bos
-
roomkaas150 g
-
mascarpone150 g
-
rucola voor de afwerking
-
radijsjes in dunne reepjes1 bos
-
gerookte zalm in dunne reepjes400 g
-
balsamicoazijn voor de afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
902.1 mg
Eiwitten
16 g
Calorieën
1683.8 kJ /
403.6 kcal
Vetten
29.8 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
13.9 g
Koolhydraten
17.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bessenschuim
10min
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Franse brunch
Geen beoordelingen
Sabayon (Zabaglione)
15min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Cava Cocktail Surprise
4u. 10min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Pikante kalkoensatés
1u.
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Zalmvlecht
Geen beoordelingen