Apparaten en accessoires
Taartje zonder koken met zalm en dille
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
8 porties
Ingrediënten
-
boter in stukken70 g
-
aperitiefkoekjes type TUC200 g
-
citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)20 g
-
verse dille en iets meer voor de afwerking1 bos
-
verse bieslook1 bos
-
roomkaas150 g
-
mascarpone150 g
-
rucola voor de afwerking
-
radijsjes in dunne reepjes1 bos
-
gerookte zalm in dunne reepjes400 g
-
balsamicoazijn voor de afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
902.1 mg
Eiwitten
16 g
Calorieën
1683.8 kJ /
403.6 kcal
Vetten
29.8 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
13.9 g
Koolhydraten
17.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Groen gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Bessenmousse
4 Std. 50 Min
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Zalmtartaar
10 Min
Forelmousse
5 Min
Champagne en bessen trifle
3 Std. 40 Min
Klassieke sabayon
15 Min