Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanillesaus (crème anglaise)
- 450 g melk
- 6 eierdooiers
- 70 g suiker
- 15 g vanillesuiker, huisgemaakte
Meringue-eilandjes
- 30 g suiker
- 6 eiwitten
- 1 snuifje zout
- 30 g vloeibare karamel (zie tips) (optioneel)
- 25 g pistachenoten, ongezouten, gehakt (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanilleroomijs
12 Std.
Ijs van bevroren fruit
5min
Quiche met kip en peer
2 godz. 40 min
Rijstsalade
1 Std.
Koffielikeur
40 min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Brak ocen
Snel vruchtenijs
10 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Asperge-watermeloen salade
40 min
Spaghetti muffins
55 Min
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20 min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 Std. 15 Min