Apparaten en accessoires
Mexicaanse dip in laagjes
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
10 porties
Ingrediënten
Salsa
-
rijpe tomaten (ong. 2-3 tomaten), ontpit, in vier gesneden250 g
-
verse jalapeñopeper gehalveerd (facultatief)1
-
rode ui80 g
-
limoensap1 el
-
zout½ tl
Zure "room"
-
rauwe cashewnoten100 g
-
pijnboompitten100 g
-
citroensap60 g
-
water150 g
-
zout naar smaak1 - 2 snuifjes
Avocado dip
-
avocado's enkel het vruchtvlees2
-
limoensap1 - 2 tl
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Opbouw
-
Mexicaanse bonenpuree (refried beans) uit blik400 g
-
ijsbergsla versnipperd½
-
vegan kaas geraspt150 g
-
verse korianderbladeren voor het garneren
-
maïschips om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9 g
Calorieën
1502.8 kJ /
357.8 kcal
Vetten
27.3 g
Vezels
7.2 g
Koolhydraten
18.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Citroenmeringuetaart
2h 30min
Lactosevrije milkshake
Nenhuma avaliação
Sojamelk en gestoomde broodjes
Nenhuma avaliação
Yoghurt en muntdressing
15min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Cheesecake likeur
10min
Pâté in korst
10h
Chocolade en banaan charlotte
Nenhuma avaliação
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Rudolphs Mocktail
30min