Apparaten en accessoires
Mexicaanse dip in laagjes
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
10 porties
Ingrediënten
Salsa
-
rijpe tomaten (ong. 2-3 tomaten), ontpit, in vier gesneden250 g
-
verse jalapeñopeper gehalveerd (facultatief)1
-
rode ui80 g
-
limoensap1 el
-
zout½ tl
Zure "room"
-
rauwe cashewnoten100 g
-
pijnboompitten100 g
-
citroensap60 g
-
water150 g
-
zout naar smaak1 - 2 snuifjes
Avocado dip
-
avocado's enkel het vruchtvlees2
-
limoensap1 - 2 tl
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Opbouw
-
Mexicaanse bonenpuree (refried beans) uit blik400 g
-
ijsbergsla versnipperd½
-
vegan kaas geraspt150 g
-
verse korianderbladeren voor het garneren
-
maïschips om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9 g
Calorieën
1502.8 kJ /
357.8 kcal
Vetten
27.3 g
Vezels
7.2 g
Koolhydraten
18.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Guacamole
5min
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Avocadomayonaise
15min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Chocoladesaus
Geen beoordelingen
Kruiden en Cashew dip
8u. 10min
Haverkoekjes op een stokje
1u. 30min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Citroenmeringuetaart
2u. 30min
Forelmousse
5min
Aardappel- en groentenpuree
40min