
Apparaten en accessoires
Mexicaanse dip in laagjes
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
10 porties
Ingrediënten
Salsa
-
rijpe tomaten (ong. 2-3 tomaten), ontpit, in vier gesneden250 g
-
verse jalapeñopeper gehalveerd (facultatief)1
-
rode ui80 g
-
limoensap1 el
-
zout½ tl
Zure "room"
-
rauwe cashewnoten100 g
-
pijnboompitten100 g
-
citroensap60 g
-
water150 g
-
zout naar smaak1 - 2 snuifjes
Avocado dip
-
avocado's enkel het vruchtvlees2
-
limoensap1 - 2 tl
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Opbouw
-
Mexicaanse bonenpuree (refried beans) uit blik400 g
-
ijsbergsla versnipperd½
-
vegan kaas geraspt150 g
-
verse korianderbladeren voor het garneren
-
maïschips om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
357.8 kcal /
1502.8 kJ
Eiwitten
9 g
Vetten
27.3 g
Koolhydraten
18.5 g
Vezels
7.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kerstman macarons
3 godz. 20 min
Guacamole
5 min
Mangochutney
1 godz. 20 min
Graubünden gerstsoep
Brak ocen
Groene pepersaus
20 min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 godz.
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 godz. 5 min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 min
Kipsatés met pindasaus
2 godz.
Steak au Poivre
20 min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min