Apparaten en accessoires
Crumble met peren en crème van ricotta
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
2 porties
Ingrediënten
Peren infusie
-
water80 g
-
suiker80 g
-
vanillestokje in stukken1
-
sinaasappel de zeste (zonder het witte gedeelte)1
-
steranijs1
-
peren2
Crumble
-
bloem80 g
-
amandelen70 g
-
kruidnagels2
-
rietsuiker90 g
-
boter in stukken60 g
-
rum20 g
Crème van ricotta
-
ricotta uitgelekt150 g
-
rum10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20.1 g
Calorieën
4795 kJ /
1146 kcal
Vetten
53.5 g
Vezels
10.2 g
Koolhydraten
137.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rijstpap met tapioca
1u. 10min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Bosbessen cheesecake-ijs
14u. 35min
Geklopt eiwit
5min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Kweeperentaart
8u.
Napolitaanse cake
Geen beoordelingen
Vegan challah brood
2u. 30min
Snelle kaassoufflés
45min
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min
Cheesecake (gebakken)
7u. 20min