
Apparaten en accessoires
Crumble met peren en crème van ricotta
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
2 porties
Ingrediënten
Peren infusie
-
water80 g
-
suiker80 g
-
vanillestokje in stukken1
-
sinaasappel de zeste (zonder het witte gedeelte)1
-
steranijs1
-
peren2
Crumble
-
bloem80 g
-
amandelen70 g
-
kruidnagels2
-
rietsuiker90 g
-
boter in stukken60 g
-
rum20 g
Crème van ricotta
-
ricotta uitgelekt150 g
-
rum10 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
1146 kcal /
4795 kJ
Eiwitten
20.1 g
Vetten
53.5 g
Koolhydraten
137.6 g
Vezels
10.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux