Apparaten en accessoires
Crumble met peren en crème van ricotta
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
2 porties
Ingrediënten
Peren infusie
-
water80 g
-
suiker80 g
-
vanillestokje in stukken1
-
sinaasappel de zeste (zonder het witte gedeelte)1
-
steranijs1
-
peren2
Crumble
-
bloem80 g
-
amandelen70 g
-
kruidnagels2
-
rietsuiker90 g
-
boter in stukken60 g
-
rum20 g
Crème van ricotta
-
ricotta uitgelekt150 g
-
rum10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20.1 g
Calorieën
4795 kJ /
1146 kcal
Vetten
53.5 g
Vezels
10.2 g
Koolhydraten
137.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1u. 30min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Vanille-ijs sandwiches
13u. 25min
Asperge-watermeloen salade
40min
Chai-theepoeder
15min
Zachte graanrepen
1u.
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1u. 40min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1u. 15min
Wortelsalade met sesamcrackers
1u.