Apparaten en accessoires
Crumble met peren en crème van ricotta
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
2 porties
Ingrediënten
Peren infusie
-
water80 g
-
suiker80 g
-
vanillestokje in stukken1
-
sinaasappel de zeste (zonder het witte gedeelte)1
-
steranijs1
-
peren2
Crumble
-
bloem80 g
-
amandelen70 g
-
kruidnagels2
-
rietsuiker90 g
-
boter in stukken60 g
-
rum20 g
Crème van ricotta
-
ricotta uitgelekt150 g
-
rum10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20.1 g
Calorieën
4795 kJ /
1146 kcal
Vetten
53.5 g
Vezels
10.2 g
Koolhydraten
137.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Geklopt eiwit
5min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Knapperige chocolade stokjes
55min
Citrus lekkernij
50min
Beef laab
1u. 5min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Gebakken kaastaart
3u. 10min