Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Paasnesten
- 250 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 30 g olijfolie
- 120 g water
- ½ tl zout
Eiersalade
- 2 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 20 g sjalot
- 30 g zure room, 12% vet
- 10 g mosterd
- 10 g mayonaise
- 10 g azijn
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 tl zout
- verse bieslook, als afwerking (optioneel)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 591.3 kJ / 141.3 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 143.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Gekookte eieren
20 Min
Ontbijt gebak
40 Min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Keine Bewertungen
Bulgur en rode linzensoep
50 Min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Keine Bewertungen
Perzik Bellini
5 min
Vegan Caesar saladedressing
Keine Bewertungen
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Zalmburgers
25 Min
Havermoutpap met vers fruit
15 min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 godz. 10 min