Apparaten en accessoires
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
12 stuks
Ingrediënten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paasnesten
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout½ tl
Eiersalade
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
sjalot20 g
-
zure room, 12% vet30 g
-
mosterd10 g
-
mayonaise10 g
-
azijn10 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 tl
-
verse bieslook (optioneel) als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
143.8 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
591.3 kJ /
141.3 kcal
Vetten
5.9 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
16.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappelkoekjes
45min
Slagroom
10min
Bechamelsaus
15min
Omelet met gehakt
1u. 10min
200 g prei fruiten
20min
Lentetaart met yoghurt
5u. 15min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Gekarameliseerde uiensaus
2u. 5min
Taart van appelcrumble en meringue
2u.
Amandel Spritz-koekjes
1u.
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2u. 10min