![Eiersalade in een knapperig Paasnestje Eiersalade in een knapperig Paasnestje](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a8a20965-06af-44d7-9df0-cabe4d89b78d/Derivates/69c37c84-1646-43c3-890d-9b4eae8f0a64.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Paasnesten
- 250 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 30 g olijfolie
- 120 g water
- ½ tl zout
Eiersalade
- 2 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 20 g sjalot
- 30 g zure room, 12% vet
- 10 g mosterd
- 10 g mayonaise
- 10 g azijn
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 tl zout
- verse bieslook, als afwerking (optioneel)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 591.3 kJ / 141.3 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 143.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Geen beoordelingen
Rabarber-citroen cookies
1 godz.
Kweeperentaart
Geen beoordelingen
Stracciatella drinkyoghurt
12h
Peren in rode wijn
5h
Ijs van chocolademousse
3 Std.
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
Fruitige saladedressing
5min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 min