Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Paasnesten
- 250 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 30 g olijfolie
- 120 g water
- ½ tl zout
Eiersalade
- 2 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 20 g sjalot
- 30 g zure room, 12% vet
- 10 g mosterd
- 10 g mayonaise
- 10 g azijn
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 tl zout
- verse bieslook, als afwerking (optioneel)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 591.3 kJ / 141.3 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 143.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Tzatziki
20 min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Keine Bewertungen
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Yoghurt en muntdressing
15min
Kipsatés met pindasaus
2h
Vegan Caesar saladedressing
Keine Bewertungen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Bessenjamtaart
2h 35 min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Mousse van tonijn
10 min
Forelmousse
5 min