Apparaten en accessoires
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
12 stuks
Ingrediënten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paasnesten
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout½ tl
Eiersalade
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
sjalot20 g
-
zure room, 12% vet30 g
-
mosterd10 g
-
mayonaise10 g
-
azijn10 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 tl
-
verse bieslook (optioneel) als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
143.8 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
591.3 kJ /
141.3 kcal
Vetten
5.9 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
16.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pannenkoeken
1 Std. 15 Min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 Std. 15 Min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min
Haverkoekjes op een stokje
1 Std. 30 Min
Courgetteomelet
40 Min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Gestoomde marmercake
1 Std. 30 Min
Romige champignonsoep
20 Min
Hongaarse champignonsoep
30 Min