
Apparaten en accessoires
Trio van rijst, vis en groenten
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie , gewassen en gedroogd1 bos
-
teentje knoflook (optioneel)½
-
extra vergine olijfolie , + naar believen60 g
-
zout , + naar believen1 ½ tl
-
cherry tomaten , in stukjes (ong. 70-80 g)5
-
rijst (kooktijd 13 tot 15 min.)320 g
-
water700 g
-
bevroren groene erwten150 g
-
zalmforelfilets , ong. 400 g2
-
gepelde garnalen150 g
-
citroen (optioneel) , in schijfjes1
Voeding per 1 portie
Calorieën
2406 kJ /
575 kcal
Eiwitten
34 g
Koolhydraten
69.3 g
Vetten
19.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Japanse kip curry
55min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Groenten-aardappelsalade met kip
1u. 15min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Rijstsalade
1u.
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Kip met warme aardappelsalade
55min