![Trio van rijst, vis en groenten Trio van rijst, vis en groenten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/67277_362-0-4523-4523.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bos verse peterselie, gewassen en gedroogd
- ½ teentje knoflook (optioneel)
- 60 g extra vergine olijfolie, + naar believen
- 1 ½ tl zout, + naar believen
- 5 cherry tomaten, in stukjes (ong. 70-80 g)
- 320 g rijst (kooktijd 13 tot 15 min.)
- 700 g water
- 150 g bevroren groene erwten
- 2 zalmforelfilets, ong. 400 g
- 150 g gepelde garnalen
- 1 citroen, in schijfjes (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2406 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 19.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forel met hollandaisesaus
50min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Pikante kalkoensatés
1 Std.
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Cheesecake (ongebakken)
5h 30 min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Rabarber-munt cocktail
2 Std.
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min