Apparaten en accessoires
Trio van rijst, vis en groenten
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie gewassen en gedroogd1 bos
-
teentje knoflook (optioneel)½
-
extra vergine olijfolie + naar believen60 g
-
zout + naar believen1 ½ tl
-
1 tomaat, gepeld en in stukjes (ong. 70-80 g)cherry tomaten in stukjes (ong. 70-80 g)5
-
rijst (kooktijd 13 tot 15 min.)320 g
-
water700 g
-
groene erwten, bevroren150 g
-
2 witvisfilets, ong. 400 gzalmforelfilets ong. 400 g2
-
gepelde garnalen150 g
-
citroen (optioneel) in schijfjes1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
34 g
Calorieën
2406 kJ /
575 kcal
Vetten
19.9 g
Koolhydraten
69.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Penne met tonijn
35min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Groenten-aardappelsalade met kip
1u. 15min
Fideuá van groenten
40min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Lentetaart met yoghurt
5u. 15min
Spaghetti met tonijn
40min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Mexicaanse kippensoep
40min
Gestoomde spiegeleieren
15min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min