
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bos verse peterselie, gewassen en gedroogd
- ½ teentje knoflook (optioneel)
- 60 g extra vergine olijfolie, + naar believen
- 1 ½ tl zout, + naar believen
- 5 cherry tomaten, in stukjes (ong. 70-80 g)
- 320 g rijst (kooktijd 13 tot 15 min.)
- 700 g water
- 150 g bevroren groene erwten
- 2 zalmforelfilets, ong. 400 g
- 150 g gepelde garnalen
- 1 citroen, in schijfjes (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2406 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 19.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hainanese kiprijst
1u. 20min
Groenteflan
1u. 35min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Vislasagne met courgette
1u.
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Spaghetti met tonijn
40min
Drijvende eilandjes
40min
Risotto met reuzengarnalen
30min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Koteletten met aardappeldip
45min