Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bos verse peterselie, gewassen en gedroogd
- ½ teentje knoflook (optioneel)
- 60 g extra vergine olijfolie, + naar believen
- 1 ½ tl zout, + naar believen
- 5 cherry tomaten, in stukjes (ong. 70-80 g)
- 320 g rijst (kooktijd 13 tot 15 min.)
- 700 g water
- 150 g bevroren groene erwten
- 2 zalmforelfilets, ong. 400 g
- 150 g gepelde garnalen
- 1 citroen, in schijfjes (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2406 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 19.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti met tonijn
40 Min
Viscurry
35p
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Pas d’évaluation
Forel met hollandaisesaus
50min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Kip in perziksaus
40 Min
Aardappelmuizen
Pas d’évaluation
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Pas d’évaluation
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 godz.
Steak Stroganoff
45 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.