Apparaten en accessoires
Trio van rijst, vis en groenten
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie gewassen en gedroogd1 bos
-
teentje knoflook (optioneel)½
-
extra vergine olijfolie + naar believen60 g
-
zout + naar believen1 ½ tl
-
1 tomaat, gepeld en in stukjes (ong. 70-80 g)cherry tomaten in stukjes (ong. 70-80 g)5
-
rijst (kooktijd 13 tot 15 min.)320 g
-
water700 g
-
groene erwten, bevroren150 g
-
2 witvisfilets, ong. 400 gzalmforelfilets ong. 400 g2
-
gepelde garnalen150 g
-
citroen (optioneel) in schijfjes1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
34 g
Calorieën
2406 kJ /
575 kcal
Vetten
19.9 g
Koolhydraten
69.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Geen beoordelingen
Kabeljauw met citrusboter
50min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Pastasalade met groenten
1u.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Spaghetti met tonijn
40min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Mediterrane visschotel
1u. 30min