
Apparaten en accessoires
Trio van rijst, vis en groenten
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie , gewassen en gedroogd1 bos
-
teentje knoflook (optioneel)½
-
extra vergine olijfolie , + naar believen60 g
-
zout , + naar believen1 ½ tl
-
cherry tomaten , in stukjes (ong. 70-80 g)5
-
rijst (kooktijd 13 tot 15 min.)320 g
-
water700 g
-
bevroren groene erwten150 g
-
zalmforelfilets , ong. 400 g2
-
gepelde garnalen150 g
-
citroen (optioneel) , in schijfjes1
Voeding per 1 portie
Calorieën
2406 kJ /
575 kcal
Eiwitten
34 g
Koolhydraten
69.3 g
Vetten
19.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux