Apparaten en accessoires
Trio van rijst, vis en groenten
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie gewassen en gedroogd1 bos
-
teentje knoflook (optioneel)½
-
extra vergine olijfolie + naar believen60 g
-
zout + naar believen1 ½ tl
-
1 tomaat, gepeld en in stukjes (ong. 70-80 g)cherry tomaten in stukjes (ong. 70-80 g)5
-
rijst (kooktijd 13 tot 15 min.)320 g
-
water700 g
-
groene erwten, bevroren150 g
-
2 witvisfilets, ong. 400 gzalmforelfilets ong. 400 g2
-
gepelde garnalen150 g
-
citroen (optioneel) in schijfjes1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
34 g
Calorieën
2406 kJ /
575 kcal
Vetten
19.9 g
Koolhydraten
69.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Penne met tonijn
35min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Ovenschotel van aardappelen
1u. 30min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min