Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 takjes verse peterselie
- 4 knoflookteentjes
- 50 g olijfolie
- 1 ¼ tl zout
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 500 g rauwe gepelde scampi's, darmkanaal verwijderd
- ½ tl cayennepeper, gedroogd, vlokken
- ½ tl zwarte peper, gemalen
- 1 tl suiker
- water
- 1 el groentebouillonpasta
- 250 g pasta, droog
- 10 g citroengras, vers
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes
- 50 g room, elk type (van koemelk)
- 1 citroen in partjes gesneden, voor de garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2193.4 kJ / 524.2 kcal
- Eiwitten
- 29.3 g
- Koolhydraten
- 51.5 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 2740 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Koninginnenhapje
55 min
Avocadosap met dadels
5 Min
Harira
7h
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Enchiladas met rundvlees
30 min
Oranje gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min