
Apparaten en accessoires
Aardappelgratin
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
-
aardappelen geschild, in stukken gesneden, die passen in de invoeropening van de Cutter1200 g
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (3 cm)100 g
-
knoflookteentje1
-
room, min. 30% vet400 - 500 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Voeding per 1 portie
Calorieën
423 kcal /
1770 kJ
Eiwitten
10 g
Vetten
26 g
Koolhydraten
34 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
15 g
Natrium
386 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux