Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g aardappelen, geschild, in stukken gesneden, die passen in de invoeropening van de Cutter
- 100 g Gruyère kaas, in stukken gesneden (3 cm)
- 1 knoflookteentje
- 400 - 500 g room, min. 30% vet
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1770 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 386 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffins met chocoladechips
1h
Bolognesesaus
1h 15 min
Russische salade
Geen beoordelingen
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen
Paastuin
Geen beoordelingen
Mini monsters
1h 25min
Bechamelsaus
15min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Warme chocolademelk op een stokje
1h 20 min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen