Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g aardappelen, geschild, in stukken gesneden, die passen in de invoeropening van de Cutter
- 100 g Gruyère kaas, in stukken gesneden (3 cm)
- 1 knoflookteentje
- 400 - 500 g room, min. 30% vet
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1770 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 386 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Banketbakkersroom
15min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
De wafels van de foor
3u.
Scampi cajun citroen pasta
30min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Speculoospasta
10min
Aardbeien- en chocoladetaart
3u.
Portugees crème brûlée
25min
Zoet ontbijtbrood
1u. 30min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Geen beoordelingen
Karameltaart
3h 50min