Apparaten en accessoires
Sinaasappelcake
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
-
100 g boter, op kamertemperatuur (en iets meer om de bakvorm in te vetten)zonnebloemolie (en iets meer om de bakvorm in te vetten)100 g
-
patisseriebloem (en iets meer om de bakvorm te bestuiven)250 g
-
suiker (en iets meer om te bestrooien)250 g
-
sinaasappel voor sap, ongepeld en in kwarten gesneden1
-
eieren3
-
130 g roomyoghurt natuur (± 125 g)1
-
bakpoeder (15 g)1 zakje
-
zout1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7.11 g
Calorieën
1606 kJ /
385 kcal
Vetten
13.66 g
Koolhydraten
58.33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Bloementaartje met amandelcrème
1u. 10min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1u. 30min
Yoghurtcake
1u. 40min
Driekoningentaart met hazelnoten
Geen beoordelingen
Worteltaart
2u.
Napolitaanse cake
Geen beoordelingen
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Taart van appelcrumble en meringue
2u.
Zweedse worteltaart
2u.
Citroencake
2u.
Frangipanetaart
1u. 25min
Appelcake
1u.