Apparaten en accessoires
Sinaasappelcake
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
-
100 g boter, op kamertemperatuur (en iets meer om de bakvorm in te vetten)zonnebloemolie (en iets meer om de bakvorm in te vetten)100 g
-
patisseriebloem (en iets meer om de bakvorm te bestuiven)250 g
-
suiker (en iets meer om te bestrooien)250 g
-
sinaasappel voor sap, ongepeld en in kwarten gesneden1
-
eieren3
-
130 g roomyoghurt natuur (± 125 g)1
-
bakpoeder (15 g)1 zakje
-
zout1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7.11 g
Calorieën
1606 kJ /
385 kcal
Vetten
13.66 g
Koolhydraten
58.33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1u. 30min
Appelcake
1u.
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Rabarber-citroen cookies
1u.
Yoghurtcake
1u. 40min
Sous-vide peren met kaneel
2u. 5min
Bessenjamtaart
2u. 35min
Gestoomde citroencake
2u. 20min
Hazelnootbavarois
6u. 40min
Lentetaart met yoghurt
5u. 15min
Citroencake
2u.
Marmercake
2u.