Apparaten en accessoires
Sinaasappelcake
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
-
100 g boter, op kamertemperatuur (en iets meer om de bakvorm in te vetten)zonnebloemolie (en iets meer om de bakvorm in te vetten)100 g
-
patisseriebloem (en iets meer om de bakvorm te bestuiven)250 g
-
suiker (en iets meer om te bestrooien)250 g
-
sinaasappel voor sap, ongepeld en in kwarten gesneden1
-
eieren3
-
130 g roomyoghurt natuur (± 125 g)1
-
bakpoeder (15 g)1 zakje
-
zout1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7.11 g
Calorieën
1606 kJ /
385 kcal
Vetten
13.66 g
Koolhydraten
58.33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Geflambeerde uientaart
Geen beoordelingen
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1u. 30min
Yoghurtcake
1u. 40min
Bessencurd
20min
Lentetaart met yoghurt
5u. 15min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1u.
Karameltaart
3u. 50min
Kwarktaart in potjes
4u.
Amandel Spritz-koekjes
1u.
Cheesecake (ongebakken)
5u. 30min
Citroencake
2u.
Banketbakkersroom
15min