Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g zonnebloemolie (en iets meer om de bakvorm in te vetten)
of 100 g boter op kamertemperatuur (en iets meer om de bakvorm in te vetten) - 250 g patisseriebloem (en iets meer om de bakvorm te bestuiven)
- 250 g suiker (en iets meer om te bestrooien)
- 1 sinaasappel voor sap, ongepeld en in kwarten gesneden
- 3 eieren
-
1
yoghurt natuur (± 125 g)
of 130 g room - 1 zakje bakpoeder (15 g)
- 1 snuifje zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1606 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 7.11 g
- Koolhydraten
- 58.33 g
- Vetten
- 13.66 g
Alternatieve recepten
Citroencake
2 godz.
Marmercake
2 godz.
Frangipanetaart
1hod. 25min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
Lentetaart met yoghurt
5h 15min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Appelcake
1h
Yoghurtcake
1j 40 menit
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Gestoomde citroencake
2h 20min
Appel en citroen krans
50 min