Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g zonnebloemolie (en iets meer om de bakvorm in te vetten)
of 100 g boter op kamertemperatuur (en iets meer om de bakvorm in te vetten) - 250 g patisseriebloem (en iets meer om de bakvorm te bestuiven)
- 250 g suiker (en iets meer om te bestrooien)
- 1 sinaasappel voor sap, ongepeld en in kwarten gesneden
- 3 eieren
-
1
yoghurt natuur (± 125 g)
of 130 g room - 1 zakje bakpoeder (15 g)
- 1 snuifje zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1606 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 7.11 g
- Koolhydraten
- 58.33 g
- Vetten
- 13.66 g
Alternatieve recepten
Sinaasappelcake en chocolade topping
1u. 15min
Appel en citroen krans
50 Min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Rabarbertaart
55min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30 min.
Appelcake
1 Std.
Marmercake
2 Std.
Citroencake
2 Std.
Yoghurtcake
1 godz. 40 min
Karameltaart
3h 50min
Knapperige koekjes
1h 30 min.
Zweedse worteltaart
2 Std.