Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolade biscuit
- 150 g bloem
- 40 g suiker
- 30 g cacaopoeder
- ¼ tl zout
- 90 g boter, in blokjes, plus extra om in te vetten
- 1 ei, medium (53-63 g)
- bloem, om te bestuiven
Cheesecake deeg
- 50 g boter, in blokjes, plus extra om in te vetten
Frambozencoulis
- 125 g frambozen
- 50 g suiker
- 1 tl water (optioneel)
Cheesecake vulling
- 380 g witte chocolade, in stukken of callets
- 90 g slagroom (ong. 48% vet)
- 500 g roomkaas
- 150 g basterdsuiker
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 1 tl zout
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2464 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Geen beoordelingen
Tiramisu
5 godz. 20 min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 Std. 15 Min
Mediterrane kippenpastei
50min
Panna cotta
6h 15 min
Glazuur
5 min
Kerstman macarons
3 godz. 20 min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 Std.
Citroenmeringuetaart
2h 30 min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 godz.
Zweedse worteltaart
2 Std.
De wafels van de foor
3 Std.