Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolade zanddeeg
- 125 g boter op kamertemperatuur, in stukken (1-2 cm), en meer om in te vetten
- 125 g suiker
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 1 ei
- 1 afgestreken tl bakpoeder
- 1 snuifje zout
- 25 g cacaopoeder, ongezoet
- 200 g bloem
Karamel gezouten boter
- 90 g zachte boter, in stukken
- 1 afgestreken tl zout (Fleur de sel)
- 100 g suiker
- 120 g room, min. 30% vet
Chocolade-ganache
- 180 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken of callets
- 160 g room, min. 30% vet
Afwerking
- 3 el hazelnoot granola
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2033 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 41.5 g
- Vetten
- 34.3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Driedubbele chocoladetaart
2 godz. 30 min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Vegan red velvet cupcakes
4 Std.
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Gember schillen
Geen beoordelingen
Tiramisu
5 godz. 20 min
Champignon- en chocolademuffins
1 Std.
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 Min
Profiteroles
2h
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 Min
Citroenmeringuetaart
2 godz. 30 min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 Std. 30 Min