Apparaten en accessoires
Appeltaart
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten
-
ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten75 g
-
meel plus iets extra voor het bestuiven150 g
-
zout1 snuifje
-
¼ tl natuurlijk vanille-extractvanillesuiker, huisgemaakt½ tl
Topping
-
appels (bijv. Reinette, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippeling, Gravenstein)900 - 1000 g
-
suiker30 g
-
ongezouten boter10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2 g
Calorieën
915 kJ /
218 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Koekjes met chocoladechips
50min
Appelcake
1u.
Paastuin
Geen beoordelingen
Appel strudel
1u. 45min
Snel bladerdeeg
1u. 20min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Eenvoudige appeltaart
45min
Granité van koffie
8u. 10min
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Lentetaart met yoghurt
5u. 15min
Havertaart
Geen beoordelingen