Apparaten en accessoires
Appeltaart
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten
-
ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten75 g
-
meel plus iets extra voor het bestuiven150 g
-
zout1 snuifje
-
¼ tl natuurlijk vanille-extractvanillesuiker, huisgemaakt½ tl
Topping
-
appels (bijv. Reinette, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippeling, Gravenstein)900 - 1000 g
-
suiker30 g
-
ongezouten boter10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2 g
Calorieën
915 kJ /
218 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde broodjes
2u. 10min
Suikerglazuur
Geen beoordelingen
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min
Snel bladerdeeg
1u. 20min
Vanillesuiker
72u.
Pistache en amandel filo spiraal
Geen beoordelingen
Eenvoudige appeltaart
45min
Karamelijs
Geen beoordelingen
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Plakje marmercake met perzikvulling
Geen beoordelingen
Appelcake
1u.
Chocoladecake
40min