
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten
- 75 g ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten
- 150 g meel plus iets extra voor het bestuiven
- 1 snuifje zout
-
½
tl vanillesuiker, huisgemaakt
of ¼ tl natuurlijk vanille-extract
Topping
- 900 - 1000 g appels (bijv. Reinette, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippeling, Gravenstein)
- 30 g suiker
- 10 g ongezouten boter
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 218 kcal / 915 kJ
- Eiwitten
- 2 g
- Vetten
- 10 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vezels
- 2.2 g