
Apparaten en accessoires
Appeltaart
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten
-
ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten75 g
-
meel plus iets extra voor het bestuiven150 g
-
zout1 snuifje
-
vanillesuiker, huisgemaakt½ tl
Topping
-
appels (bijv. Reinette, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippeling, Gravenstein)900 - 1000 g
-
suiker30 g
-
ongezouten boter10 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
218 kcal /
915 kJ
Eiwitten
2 g
Vetten
10 g
Koolhydraten
30 g
Vezels
2.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cheesecake (gebakken)
7u. 20min
Appel strudel
1u. 45min
Snel bladerdeeg
1u. 20min
Citroenkoekjes
Geen beoordelingen
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Aardappel flatbread
12u.
Eenvoudige appeltaart
45min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Dunne grissini
Geen beoordelingen
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Boterkoekjes
50min
Appelcake
1u.