Apparaten en accessoires
Vers pastadeeg
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
bloem plus iets extra voor het bestuiven200 g
-
eieren (elk 53-63 g)2
-
extra vergine olijfolie1 el
-
water
-
zout
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9 g
Calorieën
1049 kJ /
251 kcal
Vetten
6 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Baguette / Stokbrood
3 Std. 45 Min
Gekruide kersenbrioche-krans
2 Std. 20 Min
Snel bladerdeeg
1 Std. 20 Min
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min
Caramel vanille bourbon saus
Keine Bewertungen
Skelethoofden
5 Std.
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 Std. 25 Min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min
Nougatine
1 Std. 30 Min
Gekruide noten
45 Min
Gezouten-Karamelijs
14 Std.
Pizzarolletjes met worst
1 Std. 20 Min