Apparaten en accessoires
Vers pastadeeg
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
bloem plus iets extra voor het bestuiven200 g
-
eieren (elk 53-63 g)2
-
extra vergine olijfolie1 el
-
water
-
zout
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9 g
Calorieën
1049 kJ /
251 kcal
Vetten
6 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pitabrood
2u.
Cashew cheddarkaas
Geen beoordelingen
Citroencurd
1u.
Kippenbouillonpasta
45min
Vleesbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Pizzadeeg
1u.
Snel bladerdeeg
1u. 20min
Karamelpoeder
1u.
Verse pasta zonder eieren
Geen beoordelingen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5u.
Volkoren hamburgerbroodjes
2u. 50min