Apparaten en accessoires
Vers pastadeeg
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
bloem plus iets extra voor het bestuiven200 g
-
eieren (elk 53-63 g)2
-
extra vergine olijfolie1 el
-
water
-
zout
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9 g
Calorieën
1049 kJ /
251 kcal
Vetten
6 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Speltbrood
1 Std. 45 Min
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min
Pizzadeeg
1 Std.
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 Std. 50 Min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Keine Bewertungen
Basis brooddeeg
5 Min
Eendenlever
33 Std.
Dunne grissini
Keine Bewertungen
Zalmtartaar
10 Min
Volkoren hamburgerbroodjes
2 Std. 50 Min
Vloeibare karamel
25 Min