Apparaten en accessoires
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
81 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
550 kJ /
132 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rode bietensap
10min
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Geen beoordelingen
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Romige aspergesoep
25min
Vers pastadeeg
1u.
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Sinaasappelconfituur met Campari
1u. 35min
Zalm met venkel
40min
Klassieke sabayon
15min
Baguette / Stokbrood
3u. 45min