Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
TM6

Sous-vide asperges en gepocheerde eieren

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 el olijfolie, en iets meer om in te vetten
  • 4 eieren, medium (53-63 g)
  • 150 g groene asperges, geschild (max. 14 cm lang)
  • 2 teentjes knoflook, gehakt
  • 1600 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
  • 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
  • zout
  • gemalen peper

Voeding
per 1 portie
Calorieën
550 kJ / 132 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
2 g
Vetten
10 g
Verzadigd vet
3 g
Vezels
0.5 g
Natrium
81 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 3000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen