Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 el olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 150 g groene asperges, geschild (max. 14 cm lang)
- 2 teentjes knoflook, gehakt
- 1600 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- zout
- gemalen peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 81 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1h 15min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Rogge flatbreads
Geen beoordelingen
Vastensoep
30 min
Suikerpasta
Geen beoordelingen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2hod. 20min
Gekookte eieren
20 min