Apparaten en accessoires
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
81 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
550 kJ /
132 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Vegan croissants met notenvulling
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
15min
Gekookte eieren
20min
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Pompoen vingers
1u. 30min
Aardbeien curryketchup
Geen beoordelingen
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Geen beoordelingen
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Thaise rode curry
1u.
Vanillesaus (crème anglaise)
10min