Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
TM6

Sous-vide asperges en gepocheerde eieren

( Geen beoordelingen )

Ingrediënten

  • 2 el olijfolie en iets meer om in te vetten
  • 4 eieren, medium (53-63 g)
  • 150 g groene asperges geschild (max. 14 cm lang)
  • 2 teentjes knoflook gehakt
  • 1600 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
  • 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
  • zout
  • gemalen peper

Voeding
per 1 portie
Calorieën
132 kcal / 550 kJ
Eiwitten
7 g
Vetten
10 g
Koolhydraten
2 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
3 g
Natrium
81 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten