Apparaten en accessoires
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
81 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
550 kJ /
132 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 min
Romige aspergesoep
25 min
Gemalen ijs
5 min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 h 10 min
Peren in rode wijn
5 h
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
No ratings
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 h 20 min
250 g sjalot fruiten
No ratings
Vanille yoghurt
12 h 20 min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 h 40 min
Hollandaisesaus
15 min