Apparaten en accessoires
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
81 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
550 kJ /
132 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15min
Gestoomde rijst
25min
Vanille-ijs sandwiches
13u. 25min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Asperge ovenschotel
1u. 30min
350 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Vitello tonnato
13u.
Vanilleroomijs
12u.
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min