Apparaten en accessoires
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
81 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
550 kJ /
132 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Geen beoordelingen
Roze roerei
15min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15min
Aspergesoep met citroen
55min
Asperges en prosciutto cannoli
Geen beoordelingen
IJssandwich
Geen beoordelingen
Steak tartaar
30min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24u. 30min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Vitello tonnato
13u.
Mayonaise
5min