Sous-vide asperges en gepocheerde eieren

Sous-vide asperges en gepocheerde eieren

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
4 porties

Ingrediënten

  • olijfolie en iets meer om in te vetten
    2 el
  • eieren, medium (53-63 g)
    4
  • groene asperges geschild (max. 14 cm lang)
    150 g
  • teentjes knoflook gehakt
    2
  • water ongeveer, aan te passen indien nodig
    1600 g
  • vers geperst citroensap (½ citroen)
    30 g
  • zout
  • gemalen peper

Voeding per 1 portie

Calorieën 132 kcal / 550 kJ
Eiwitten 7 g
Vetten 10 g
Koolhydraten 2 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 3 g
Natrium 81 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...