Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g groene asperges, geschild
- 500 g witte asperges, geschild
- 2 stengels vers citroengras, in stukken
- 500 g water
- 100 g ui, gehalveerd
- 50 g boter, koud, in stukken
- 100 g bloemige aardappelen, in blokjes (2 cm)
- 100 g droge witte wijn
-
2
tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ½ citroen liefst biologisch, de schil en het sap
- 100 g kokosmelk
- 1 tl zout, volgens smaak
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 4 snuifjes currypoeder
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 942.2 kJ / 225.2 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Brak ocen
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Aardappel-preisoep
40min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Brak ocen
Romige aspergesoep
25min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Brak ocen
Tomatensaus
40min