Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g groene asperges, geschild
- 500 g witte asperges, geschild
- 2 stengels vers citroengras, in stukken
- 500 g water
- 100 g ui, gehalveerd
- 50 g boter, koud, in stukken
- 100 g bloemige aardappelen, in blokjes (2 cm)
- 100 g droge witte wijn
-
2
tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ½ citroen liefst biologisch, de schil en het sap
- 100 g kokosmelk
- 1 tl zout, volgens smaak
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 4 snuifjes currypoeder
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 942.2 kJ / 225.2 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Amaretti met sinaasappellikeur vulling
Geen beoordelingen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Tajine van kip met honing en pruimen
40 Min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Antioxidantenboost
10 Min
Romige snijbietsoep
35 min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Vitello tonnato
13 Std.
Steak tartaar
30 Min
Cider-pompoensoep
30 Min
Mysterieuze soep
45 Min
Romige aspergesoep
25 Min