Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g groene asperges, geschild
- 500 g witte asperges, geschild
- 2 stengels vers citroengras, in stukken
- 500 g water
- 100 g ui, gehalveerd
- 50 g boter, koud, in stukken
- 100 g bloemige aardappelen, in blokjes (2 cm)
- 100 g droge witte wijn
-
2
tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ½ citroen liefst biologisch, de schil en het sap
- 100 g kokosmelk
- 1 tl zout, volgens smaak
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 4 snuifjes currypoeder
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 942.2 kJ / 225.2 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Romige courgettensoep
25 min
Romige tomatensoep
25 min
Koolsoep
50 min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Keine Bewertungen
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Keine Bewertungen
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Heerlijke herfstdressing
Keine Bewertungen
Asperges en prosciutto cannoli
Keine Bewertungen
Romige aspergesoep
25 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Zachte wortelsoep met venkel
40min