Apparaten en accessoires
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie , waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 bos
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
aardappelen , in stukken (3 cm)200 g
-
water1000 g
-
groentenbouillonblokjes2
-
boter10 g
-
rijst (kooktijd 16 minuten)200 g
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
1000 kJ /
239 kcal
Eiwitten
6.1 g
Koolhydraten
48.1 g
Vetten
3.8 g
Vezels
1.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan cheeseburgers
10u.
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1u. 45min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Basisbouillon
Geen beoordelingen
Soep met zeeduivel en garnalen
1u.
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Veelzijdige stevige soep
50min