Apparaten en accessoires
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie , waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 bos
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
aardappelen , in stukken (3 cm)200 g
-
water1000 g
-
groentenbouillonblokjes2
-
boter10 g
-
rijst (kooktijd 16 minuten)200 g
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
1000 kJ /
239 kcal
Eiwitten
6.1 g
Koolhydraten
48.1 g
Vetten
3.8 g
Vezels
1.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bloedige hersenspaghetti
13 Std. 30 Min
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Geraspte Parmezaanse kaas
5 Min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Keine Bewertungen
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 Std. 15 Min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 Std. 35 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min