Apparaten en accessoires
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie , waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 bos
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
aardappelen , in stukken (3 cm)200 g
-
water1000 g
-
groentenbouillonblokjes2
-
boter10 g
-
rijst (kooktijd 16 minuten)200 g
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
1000 kJ /
239 kcal
Eiwitten
6.1 g
Koolhydraten
48.1 g
Vetten
3.8 g
Vezels
1.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Geen beoordelingen
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Geen beoordelingen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Fruitpapje met ontbijtgranen
Geen beoordelingen
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Veenbessen-chocolade cakemix
Geen beoordelingen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5u.
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min