Apparaten en accessoires
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie , waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 bos
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
aardappelen , in stukken (3 cm)200 g
-
water1000 g
-
groentenbouillonblokjes2
-
boter10 g
-
rijst (kooktijd 16 minuten)200 g
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
1000 kJ /
239 kcal
Eiwitten
6.1 g
Koolhydraten
48.1 g
Vetten
3.8 g
Vezels
1.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Gevulde groenten
1u. 20min
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Mexicaanse kippensoep
40min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1u. 35min
Zachte bloemkoolsoep
50min