Apparaten en accessoires
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie , waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 bos
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
aardappelen , in stukken (3 cm)200 g
-
water1000 g
-
groentenbouillonblokjes2
-
boter10 g
-
rijst (kooktijd 16 minuten)200 g
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
1000 kJ /
239 kcal
Eiwitten
6.1 g
Koolhydraten
48.1 g
Vetten
3.8 g
Vezels
1.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Fruitpapje met ontbijtgranen
Geen beoordelingen
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3u. 35min
Omelet met gehakt
1u. 10min
Gevulde veggieslakken
45min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Vastensoep
30min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Geen beoordelingen
Gembersoep met rode paprika
50min