
Apparaten en accessoires
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie , waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 bos
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
aardappelen , in stukken (3 cm)200 g
-
water1000 g
-
groentenbouillonblokjes2
-
boter10 g
-
rijst (kooktijd 16 minuten)200 g
-
zout1 tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
1000 kJ /
239 kcal
Eiwitten
6.1 g
Koolhydraten
48.1 g
Vetten
3.8 g
Vezels
1.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrij Brood
Geen beoordelingen
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Knolselder parmigiana
Geen beoordelingen
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Vegan kaas dip
40min
Tonijnkroketten
1u. 30min
Soep met zeeduivel en garnalen
1u.
Kruiden en Cashew dip
8u. 10min
Plakje marmercake met perzikvulling
Geen beoordelingen
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1u. 10min