Apparaten en accessoires
Boterhammen met spinazie pesto
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 55min
6 porties
Ingrediënten
-
water200 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten70 g
-
bloem500 g
-
4 g gedroogde gistverse gist verkruimeld10 g
-
suiker1 tl
-
zout1 ½ tl
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse jonge spinazie150 g
-
teentje knoflook1
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten50 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
salade bladeren
-
gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
-
eieren hardgekookt, in plakjes gesneden1 - 2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
506 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
2801 kJ /
669 kcal
Vetten
38 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
64 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Carnaval
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Geen beoordelingen
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6u.
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Bessencurd
20min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Halloween quiche
2u.
Yoghurt en muntdressing
15min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Rode Bieten Quiche met Feta
1u. 20min
Tomatenketchup
1u. 15min
Pesto met basilicum
5min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min