Apparaten en accessoires
Boterhammen met spinazie pesto
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 55min
6 porties
Ingrediënten
-
water200 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten70 g
-
bloem500 g
-
4 g gedroogde gistverse gist verkruimeld10 g
-
suiker1 tl
-
zout1 ½ tl
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse jonge spinazie150 g
-
teentje knoflook1
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten50 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
salade bladeren
-
gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
-
eieren hardgekookt, in plakjes gesneden1 - 2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
506 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
2801 kJ /
669 kcal
Vetten
38 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
64 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Carnaval
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Vegan boter
Geen beoordelingen
Vegan jus
40min
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Geen beoordelingen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11u.
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Rogge flatbreads
Geen beoordelingen
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Yoghurt met rode vruchten
12u. 20min