Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g water
- 70 g boter, in stukken, en iets meer om in te vetten
- 500 g bloem
-
10
g verse gist, verkruimeld
of 4 g gedroogde gist - 1 tl suiker
- 1 ½ tl zout
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 150 g verse jonge spinazie
- 1 teentje knoflook
- 50 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
- 120 g extra vergine olijfolie
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- salade bladeren
- gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
- 1 - 2 eieren, hardgekookt, in plakjes gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2801 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 506 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 min
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10 Min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min
Basisbouillon
Geen beoordelingen
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2u. 10min
Groentensaus voor pasta
40 min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min