Apparaten en accessoires
Boterhammen met spinazie pesto
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 55min
6 porties
Ingrediënten
-
water200 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten70 g
-
bloem500 g
-
4 g gedroogde gistverse gist verkruimeld10 g
-
suiker1 tl
-
zout1 ½ tl
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse jonge spinazie150 g
-
teentje knoflook1
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten50 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
salade bladeren
-
gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
-
eieren hardgekookt, in plakjes gesneden1 - 2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
506 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
2801 kJ /
669 kcal
Vetten
38 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
64 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Carnaval
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Appel Pinda Rolls
Geen beoordelingen
De eerste hap: Rijstpap
Geen beoordelingen
Rijstpap met tapioca
1u. 10min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Pindakaas Bosbessen Rolls
Geen beoordelingen
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Proteïnepudding
6u. 35min
Hummus van rode biet
10min
Havermoutpap met vers fruit
15min
Tomatensaus
40min
Appelmoes
20min