Apparaten en accessoires
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u.
12 porties
Ingrediënten
Volkorenbrood
-
water380 g
-
suiker1 snuifje
-
verse gist verkruimeld20 g
-
volkoren tarwebloem500 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout1 ½ tl
-
olie om in te vetten
Hartig broodbeleg
-
roomkaas150 g
-
kwark150 g
-
ei (optioneel) hard gekookt, geschild, in vieren gesneden1
-
zout½ tl
Kipgehaktballetjes
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
kippengehakt400 g
-
paneermeel40 g
-
ei1
-
gedroogde oregano1 tl
-
tomatenpuree10 g
-
sojasaus15 g
-
olie om te frituren
-
roomkaas50 g
-
rode paprika gesneden in de vorm van een snavel1
-
gele paprika gesneden in de vorm van een wenkbrauw1
-
verse bieslook1 bos
-
ontpitte zwarte olijven gehalveerd10
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
384 mg
Eiwitten
14.6 g
Calorieën
1031 kJ /
246.4 kcal
Vetten
13.4 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
18.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Appeltaart
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Keine Bewertungen
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Keine Bewertungen
Romige courgettensoep
35 Min
Dracula bloed
Keine Bewertungen
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Keine Bewertungen
Vegan cheddar mac & cheese
Keine Bewertungen
Boerenbrood
2 Std.