Compatibele versies
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g kalfsgebraad, uit de schouder
- 25 g zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)
- 1 teentje knoflook
- 60 g verse basilicum
- 60 g rucola
- 200 g olijfolie
- 100 g zonnebloempitten
- 2 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 240 g uien, gehalveerd
- 550 g courgette, in blokjes
- 450 g aubergine, in blokjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3804.7 kJ / 913.8 kcal
- Eiwitten
- 79.7 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 59.7 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 216.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Virgin citroen en tijm cocktail
45 Min
Koolstoofpot met kalkoen
Geen beoordelingen
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 godz. 15 min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3hod. 35min
Mini Fougasse
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15 Min
XXL - Pompoensoep
50 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min