Apparaten en accessoires
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 25min
6 porties
Ingrediënten
-
kalfsgebraad uit de schouder1500 g
-
zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)25 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum60 g
-
rucola60 g
-
olijfolie200 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout2 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
uien gehalveerd240 g
-
courgette in blokjes550 g
-
aubergine in blokjes450 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
216.8 mg
Eiwitten
79.7 g
Calorieën
3804.7 kJ /
913.8 kcal
Vetten
59.7 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
11 g
Koolhydraten
10.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vitello tonnato
13u.
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Groen gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Dracula bloed
Geen beoordelingen
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1u. 5min
Pulled Pork
Geen beoordelingen
Gembersoep met rode paprika
50min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Lamsstoofpotje
1u. 45min
Bearnaisesaus
20min