Apparaten en accessoires
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 25min
6 porties
Ingrediënten
-
kalfsgebraad uit de schouder1500 g
-
zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)25 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum60 g
-
rucola60 g
-
olijfolie200 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout2 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
uien gehalveerd240 g
-
courgette in blokjes550 g
-
aubergine in blokjes450 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
216.8 mg
Eiwitten
79.7 g
Calorieën
3804.7 kJ /
913.8 kcal
Vetten
59.7 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
11 g
Koolhydraten
10.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan cheddar mac & cheese
Keine Bewertungen
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
Bearnaisesaus
15 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 Min
Boemkool buffalo hapjes
35 Min
Gegratineerde coquilles
25 Min
Kipsatés met pindasaus
2 Std.
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min