Apparaten en accessoires
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 25min
6 porties
Ingrediënten
-
kalfsgebraad uit de schouder1500 g
-
zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)25 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum60 g
-
rucola60 g
-
olijfolie200 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout2 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
uien gehalveerd240 g
-
courgette in blokjes550 g
-
aubergine in blokjes450 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
216.8 mg
Eiwitten
79.7 g
Calorieën
3804.7 kJ /
913.8 kcal
Vetten
59.7 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
11 g
Koolhydraten
10.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vitello tonnato
13 Std.
Vegan feta in olie met kruiden
Keine Bewertungen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Groen gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Dracula bloed
Keine Bewertungen
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 Std. 5 Min
Pulled Pork
Keine Bewertungen
Gembersoep met rode paprika
50 Min
Gebakken spinazie met eieren
40 Min
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Bearnaisesaus
20 Min