Apparaten en accessoires
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 25min
6 porties
Ingrediënten
-
kalfsgebraad uit de schouder1500 g
-
zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)25 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum60 g
-
rucola60 g
-
olijfolie200 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout2 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
uien gehalveerd240 g
-
courgette in blokjes550 g
-
aubergine in blokjes450 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
216.8 mg
Eiwitten
79.7 g
Calorieën
3804.7 kJ /
913.8 kcal
Vetten
59.7 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
11 g
Koolhydraten
10.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1u. 20min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2u. 30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2u. 50min
Bevroren aardbeidaiquiri
10min
Kalkoenburgers
1u. 25min
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min