Apparaten en accessoires
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 25min
6 porties
Ingrediënten
-
kalfsgebraad uit de schouder1500 g
-
zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)25 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum60 g
-
rucola60 g
-
olijfolie200 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout2 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
uien gehalveerd240 g
-
courgette in blokjes550 g
-
aubergine in blokjes450 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
216.8 mg
Eiwitten
79.7 g
Calorieën
3804.7 kJ /
913.8 kcal
Vetten
59.7 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
11 g
Koolhydraten
10.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ovengebakken Groentechips
1u. 45min
Gestoomd paaslam met groentjes
Geen beoordelingen
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3u. 35min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Meringue spoken
12u. 25min
Bearnaisesaus
20min
Zalmsoufflé
1u.
Kruidenvinaigrette
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
15min
Tomatensaus
40min