Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g uien, in vieren gesneden
- 30 g boter, in stukken
- 500 g bevroren doperwtjes
- 500 g water
- 1 tl groentebouillonpasta
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 10 g verse basilicumbladeren
- 50 g ontpitte zwarte olijven
- 200 g mozzarella bolletjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 916.1 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 666.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 min
Romige courgettensoep
25 min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1 godz. 20 min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Geen beoordelingen
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Kerst stol
2 godz. 20 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min