Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sjalotten, gehalveerd
- 250 g gerookte forelfilet, in stukken (ong. 4 filets)
- 150 g verse room
- ¼ tl fijn zout
- 2 snuifjes witte peper
- 20 sneetjes pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)
- 4 - 5 takjes dille, vers, om te garneren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 257 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Zalmtartaar
10min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Appels met cidersabayon
Ninguna valoración
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Mousse van tonijn
10min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 godz. 35 min
Mousse van ham
10min
Koolsla
10min
Bearnaisesaus
20 min