Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sjalotten, gehalveerd
- 250 g gerookte forelfilet, in stukken (ong. 4 filets)
- 150 g verse room
- ¼ tl fijn zout
- 2 snuifjes witte peper
- 20 sneetjes pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)
- 4 - 5 takjes dille, vers, om te garneren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 257 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappel- en groentenpuree
40 min
Appelmoes
20 min
Lactosevrije warme chocolademelk
Geen beoordelingen
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30 min
Mousse van kaas
10 Min
Zalmtartaar
10 Min
Mousse van tonijn
10 Min
Drijvende eilandjes
40 min
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Mousse van ham
10 Min