Apparaten en accessoires
Forelmousse
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
20 stuks
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd4
-
gerookte forelfilet in stukken (ong. 4 filets)250 g
-
verse room150 g
-
fijn zout¼ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)20 sneetjes
-
dille, vers om te garneren4 - 5 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
4 g
Calorieën
257 kJ /
62 kcal
Vetten
3 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestjes
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Zalmtartaar
10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Mousse van kaas
10min
Mousse van tonijn
10min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Mousse van ham
10min