Apparaten en accessoires
Forelmousse
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
20 stuks
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd4
-
gerookte forelfilet in stukken (ong. 4 filets)250 g
-
verse room150 g
-
fijn zout¼ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)20 sneetjes
-
dille, vers om te garneren4 - 5 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
4 g
Calorieën
257 kJ /
62 kcal
Vetten
3 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestjes
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mediterraans Rozemarijnbrood
1u. 55min
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Bessenschuim
10min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Zalmtartaar
10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Zalmsoufflé
1u.
Mousse van ham
10min
Romige erwtensoep
40min