Apparaten en accessoires
Forelmousse
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
20 stuks
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd4
-
gerookte forelfilet in stukken (ong. 4 filets)250 g
-
verse room150 g
-
fijn zout¼ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)20 sneetjes
-
dille, vers om te garneren4 - 5 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
4 g
Calorieën
257 kJ /
62 kcal
Vetten
3 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestjes
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mousse van tonijn
10min
Charoset
15min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Sabayon (Zabaglione)
15min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Taartje zonder koken met zalm en dille
1u. 15min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Mousse van ham
10min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Vitello tonnato
13u.