Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sjalotten, gehalveerd
- 250 g gerookte forelfilet, in stukken (ong. 4 filets)
- 150 g verse room
- ¼ tl fijn zout
- 2 snuifjes witte peper
- 20 sneetjes pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)
- 4 - 5 takjes dille, vers, om te garneren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 257 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse van tonijn
10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Zalmtartaar
10min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Mousse van ham
10min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min