Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g olijfolie
- 2 el citroensap
- ½ tl zout
- 24 rauwe garnalen, gepeld en darmkanaal verwijderd
- 80 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 500 g komkommers, liefst ongepeld, in stukken
- 1 citroen, in schijfjes, elk in vier gesneden
- 500 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ¼ tl gemalen zwarte peper
- 200 g melk
- 40 g bloem
- 2 el verse dille, gehakt (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 733 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Romige tomatensoep
25 min
Groentensoep
35min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1sa 15 dk
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Pompoensoep
35min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Romige courgettensoep
25 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Aardappel-preisoep
40 Min