Apparaten en accessoires
Butternut en gembersoep
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
olie15 g
-
verse gember15 g
-
butternut pompoen in stukken400 g
-
aardappelen in stukken100 g
-
rauwe cashewnoten60 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
water volgens gewenste consistentie aan te passen700 - 750 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
697 kJ /
166 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1u.
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Zeevruchtensoep
30min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30u.
Romige erwtensoep
40min