Apparaten en accessoires
Butternut en gembersoep
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
olie15 g
-
verse gember15 g
-
butternut pompoen in stukken400 g
-
aardappelen in stukken100 g
-
rauwe cashewnoten60 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
water volgens gewenste consistentie aan te passen700 - 750 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
697 kJ /
166 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Knolselder parmigiana
1u. 10min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Rabarber-citroen cookies
1u.
Courgettesoep met munt
35min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1u. 30min
Broccolisoep
15min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1u. 20min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Verse Tomatensoep
30min
Romige erwtensoep
40min
Zachte wortelsoep met venkel
40min