
Apparaten en accessoires
Butternut en gembersoep
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
olie15 g
-
verse gember15 g
-
butternut pompoen in stukken400 g
-
aardappelen in stukken100 g
-
rauwe cashewnoten60 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
water volgens gewenste consistentie aan te passen700 - 750 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
166 kcal /
697 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
10 g
Koolhydraten
12 g
Vezels
2.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Appeltaart
Geen beoordelingen
Spaanse risotto
40min
Amandelbretzels
Geen beoordelingen
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Zoet ontbijtbrood
1u. 30min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Scones met frambozenboter
25min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Bolognesesaus
1u. 15min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min