Apparaten en accessoires
Witloof met ham, gegratineerd met comté
Voorbereiding. 20min
Totaal 30u.
4 porties
Ingrediënten
De dag ervoor
-
comté kaas in blokjes gesneden80 g
-
water500 g
-
witloof Belgisch, (6 tot 8 stronken, afhankelijk van de grootte), harde kern verwijderd900 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden40 g
-
knoflookteentjes geschild en ontkiemd2
-
bloem40 g
-
melk400 g
-
zout
-
gemalen peper
-
gemalen nootmuskaat aan te passen aan de smaak
-
gekookte ham6 - 8 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
1695 kJ /
406 kcal
Vetten
22 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Slowcooken kalfsstoofpot
2 godz. 10 min
Stoofvlees
3 godz. 10 min
Rode kool met appel
1 godz. 10 min
Bolognesesaus
1 godz. 15 min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 godz.
Butternut en gembersoep
35 min
Macaroni met ham en kaas
1 godz. 20 min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 min
Aardappel- en spruitjespuree
40 min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 godz. 30 min
Koninginnenhapje
55 min
Waterzooi van Kip
1 godz.