
Apparaten en accessoires
Witloof met ham, gegratineerd met comté
Voorbereiding. 20min
Totaal 13u.
4 porties
Ingrediënten
De dag ervoor
-
comté kaas in blokjes gesneden80 g
-
water500 g
-
witloof Belgisch, (6 tot 8 stronken, afhankelijk van de grootte), harde kern verwijderd900 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden40 g
-
knoflookteentjes geschild en ontkiemd2
-
bloem40 g
-
melk400 g
-
zout
-
gemalen peper
-
gemalen nootmuskaat aan te passen aan de smaak
-
gekookte ham6 - 8 sneetjes
Voeding per 1 portie
Calorieën
406 kcal /
1695 kJ
Eiwitten
29 g
Vetten
22 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min
Veelzijdige gladde soep
Geen beoordelingen
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Gevulde kalkoentaart
1u. 30min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
XXL kip pastei
1u. 55min
Gehaktballen in tomatensaus
3u. 40min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1u. 15min
Waterzooi van kip
1u.
Bolognesesaus
1u. 15min
Koninginnenhapje
55min