Apparaten en accessoires
Witloof met ham, gegratineerd met comté
Voorbereiding. 20min
Totaal 30u.
4 porties
Ingrediënten
De dag ervoor
-
comté kaas in blokjes gesneden80 g
-
water500 g
-
witloof Belgisch, (6 tot 8 stronken, afhankelijk van de grootte), harde kern verwijderd900 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden40 g
-
knoflookteentjes geschild en ontkiemd2
-
bloem40 g
-
melk400 g
-
zout
-
gemalen peper
-
gemalen nootmuskaat aan te passen aan de smaak
-
gekookte ham6 - 8 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
1695 kJ /
406 kcal
Vetten
22 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Koninginnenhapje
55min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Mosselen Marinière
Nessuna valutazione
Spaghetti Bolognese
40min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Nessuna valutazione
Bloemkoolrijst poke bowl
Nessuna valutazione
Courgette en ham lasagne
1h 5min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Rode kool met appel
1h 10min