Apparaten en accessoires
Witloof met ham, gegratineerd met comté
Voorbereiding. 20min
Totaal 30u.
4 porties
Ingrediënten
De dag ervoor
-
comté kaas in blokjes gesneden80 g
-
water500 g
-
witloof Belgisch, (6 tot 8 stronken, afhankelijk van de grootte), harde kern verwijderd900 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden40 g
-
knoflookteentjes geschild en ontkiemd2
-
bloem40 g
-
melk400 g
-
zout
-
gemalen peper
-
gemalen nootmuskaat aan te passen aan de smaak
-
gekookte ham6 - 8 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
1695 kJ /
406 kcal
Vetten
22 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1u. 20min
Kip Fricassee met Asperges
1u.
Veelzijdige gladde soep
45min
Bolognesesaus
1u. 15min
Paaspastei
Geen beoordelingen
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Koninginnenhapje
55min
Waterzooi van Kip
1u.
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min