Apparaten en accessoires
Butternutsoep met Curry en Mango
Voorbereiding. 25min
Totaal 30min
8 porties
Ingrediënten
-
hazelnoten geroosterd100 g
-
ui in stukken80 g
-
wortelen in stukken100 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
butternut pompoen in stukken van 2cm500 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
currypoeder Santa Maria Curry Mango1 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen Santa Maria½ tl
-
water825 g
-
kokosmelk uit brik400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Natrium
45.7 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
1059.4 kJ /
253.2 kcal
Vetten
16.9 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
5.8 g
Koolhydraten
24.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Warme Smaak van de Herfst
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zachte Appelcake
50min
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Pas d’évaluation
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Veelzijdige gladde soep
45min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Romige Feta Dip
Pas d’évaluation
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Tomatensoep met Burrata
35min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Verse Tomatensoep
30min