Apparaten en accessoires
Butternutsoep met Curry en Mango
Voorbereiding. 25min
Totaal 30min
8 porties
Ingrediënten
-
hazelnoten geroosterd100 g
-
ui in stukken80 g
-
wortelen in stukken100 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
butternut pompoen in stukken van 2cm500 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
currypoeder Santa Maria Curry Mango1 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen Santa Maria½ tl
-
water825 g
-
kokosmelk uit brik400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Natrium
45.7 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
1059.4 kJ /
253.2 kcal
Vetten
16.9 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
5.8 g
Koolhydraten
24.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Warme Smaak van de Herfst
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Geen beoordelingen
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Geen beoordelingen
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Verse Tomatensoep
30min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Geen beoordelingen
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Geen beoordelingen
Veelzijdige gladde soep
45min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1u. 20min
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min