Apparaten en accessoires
Butternutsoep met Curry en Mango
Voorbereiding. 25min
Totaal 30min
8 porties
Ingrediënten
-
hazelnoten geroosterd100 g
-
ui in stukken80 g
-
wortelen in stukken100 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
butternut pompoen in stukken van 2cm500 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
currypoeder Santa Maria Curry Mango1 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen Santa Maria½ tl
-
water825 g
-
kokosmelk uit brik400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Natrium
45.7 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
1059.4 kJ /
253.2 kcal
Vetten
16.9 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
5.8 g
Koolhydraten
24.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Warme Smaak van de Herfst
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mediterraans Rozemarijnbrood
1u. 55min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min
Mediterrane groentepasta
Geen beoordelingen
Vegan Burgers
Geen beoordelingen
Pizza-Burrata
1u. 40min
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Romige Feta Dip
Geen beoordelingen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min
Veelzijdige gladde soep
45min
Verse Tomatensoep
30min