Apparaten en accessoires
Butternutsoep met Curry en Mango
Voorbereiding. 25min
Totaal 30min
8 porties
Ingrediënten
-
hazelnoten geroosterd100 g
-
ui in stukken80 g
-
wortelen in stukken100 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
butternut pompoen in stukken van 2cm500 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
currypoeder Santa Maria Curry Mango1 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen Santa Maria½ tl
-
water825 g
-
kokosmelk uit brik400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Natrium
45.7 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
1059.4 kJ /
253.2 kcal
Vetten
16.9 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
5.8 g
Koolhydraten
24.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Warme Smaak van de Herfst
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Veelzijdige gladde soep
45min
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
Lolly's met aardbeien
Geen beoordelingen
Pasta met crème van pistache
30min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Geen beoordelingen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Courgettesoep met munt
35min
Butternut en gembersoep
35min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Geen beoordelingen
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1u. 20min
Verse Tomatensoep
30min