Butternutsoep met Curry en Mango

Butternutsoep met Curry en Mango

3.8 9 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 30min
8 porties

Ingrediënten

  • hazelnoten geroosterd
    100 g
  • ui in stukken
    80 g
  • wortelen in stukken
    100 g
  • knoflookteentje
    1
  • olijfolie
    30 g
  • butternut pompoen in stukken van 2cm
    500 g
  • bouillonblokje (voor 0,5 l)
    1
  • currypoeder Santa Maria Curry Mango
    1 el
  • kurkuma, gedroogd, gemalen Santa Maria
    ½ tl
  • water
    825 g
  • kokosmelk uit brik
    400 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porties

Natrium 45.7 mg
Eiwitten 3.7 g
Calorieën 1059.4 kJ / 253.2 kcal
Vetten 16.9 g
Vezels 5.5 g
Verzadigd vet 5.8 g
Koolhydraten 24.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...