Apparaten en accessoires
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 55min
4 portie
Ingrediënten
Knoedels
-
Cheddar kaas in stukken gesneden50 g
-
peterselie, vers alleen bladeren4 takjes
-
bloem140 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
bakpoeder1 theelepel
-
zout¼ theelepel
-
zwarte peper, gemalen¼ theelepel
-
melk40 g
-
ei1
Stoof
-
bloem70 g
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5 cm)800 g
-
zout¾ theelepel
-
zwarte peper, gemalen¾ theelepel
-
olijfolie2 eetlepels
-
uien gehalveerd150 g
-
olijfolie15 g
-
1 theelepel runderbouillonpasta, verkruimeldrundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
laurierblad, gedroogd1
-
tijm, verse alleen bladeren4 takjes
-
water500 g
-
blond bier500 g
-
champignon de Paris, vers in kwarten150 g
-
wortelen gesneden (5 mm)100 g
-
peterselie, vers (optioneel) alleen bladeren, voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1568.3 mg
Eiwitten
56.7 g
Calorieën
3170.8 kJ /
757.8 kcal
Vetten
31.4 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
11.4 g
Koolhydraten
54.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 min
Stoofvlees
3 godz. 10 min
Rendang met Gele Kleefrijst
2 godz. 45 min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Brak ocen
Verfrissende Melkdrank
5 min
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Brak ocen
Ravioli Soep met Rundsvlees
Brak ocen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Brak ocen
Pittige Goulash met Donker Bier
Brak ocen
Stoofpotje van Aubrac
17 godz. 30 min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Brak ocen
Tomatensoep met Burrata
35 min