Apparaten en accessoires
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 55min
4 portie
Ingrediënten
Knoedels
-
Cheddar kaas in stukken gesneden50 g
-
peterselie, vers alleen bladeren4 takjes
-
bloem140 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
bakpoeder1 theelepel
-
zout¼ theelepel
-
zwarte peper, gemalen¼ theelepel
-
melk40 g
-
ei1
Stoof
-
bloem70 g
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5 cm)800 g
-
zout¾ theelepel
-
zwarte peper, gemalen¾ theelepel
-
olijfolie2 eetlepels
-
uien gehalveerd150 g
-
olijfolie15 g
-
rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
laurierblad, gedroogd1
-
tijm, verse alleen bladeren4 takjes
-
water500 g
-
blond bier500 g
-
champignon de Paris, vers in kwarten150 g
-
wortelen gesneden (5 mm)100 g
-
peterselie, vers (optioneel) alleen bladeren, voor garnering
Voeding per 1 portie
Calorieën
757.8 kcal /
3170.8 kJ
Eiwitten
56.7 g
Vetten
31.4 g
Koolhydraten
54.5 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
11.4 g
Natrium
1568.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vegan Oesterzwam Soep
Ninguna valoración
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Ninguna valoración
Mojito
5min
Paëlla
50min
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Ninguna valoración
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Ninguna valoración
Butter Chicken
Ninguna valoración
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Ninguna valoración
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
Ninguna valoración
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min
Eiersalade met curry
1h 30min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min