Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 55min
4 portie

Ingrediënten

Knoedels
  • Cheddar kaas in stukken gesneden
    50 g
  • peterselie, vers alleen bladeren
    4 takjes
  • bloem
    140 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
    20 g
  • bakpoeder
    1 theelepel
  • zout
    ¼ theelepel
  • zwarte peper, gemalen
    ¼ theelepel
  • melk
    40 g
  • ei
    1
Stoof
  • bloem
    70 g
  • rundsstoofvlees in stukken gesneden (5 cm)
    800 g
  • zout
    ¾ theelepel
  • zwarte peper, gemalen
    ¾ theelepel
  • olijfolie
    2 eetlepels
  • uien gehalveerd
    150 g
  • olijfolie
    15 g
  • rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld
    1
    1 theelepel runderbouillonpasta, verkruimeld
  • laurierblad, gedroogd
    1
  • tijm, verse alleen bladeren
    4 takjes
  • water
    500 g
  • blond bier
    500 g
  • champignon de Paris, vers in kwarten
    150 g
  • wortelen gesneden (5 mm)
    100 g
  • peterselie, vers (optioneel) alleen bladeren, voor garnering

Voeding per 1 portie

Calorieën 757.8 kcal / 3170.8 kJ
Eiwitten 56.7 g
Vetten 31.4 g
Koolhydraten 54.5 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 11.4 g
Natrium 1568.3 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...