Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook
- 60 g witte uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 500 g broccoliroosjes
- 1 el groentebouillonpasta
- 450 g water
- 100 g room, min. 30% vet
- 80 g gorgonzola, verkruimeld, en iets meer in stukken om af te werken
- 60 g brood, volkoren, geroosterd, in blokjes
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1309.5 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 362 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Romige courgettensoep
25 min
Romige tomatensoep
25 min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 min
Romige erwtensoep
40min
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Pompoensoep
35 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Aardappel-preisoep
40min
Broccolisoep
15 min
Zachte wortelsoep met venkel
40min