
Apparaten en accessoires
Broccolisoep met volkoren croutons
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
teentje knoflook1
-
witte uien gehalveerd60 g
-
olijfolie30 g
-
broccoliroosjes500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
water450 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
gorgonzola verkruimeld, en iets meer in stukken om af te werken80 g
-
brood volkoren, geroosterd, in blokjes60 g
-
gemalen zwarte peper om op te dienen2 snuifjes
Voeding per 1 portie
Calorieën
313 kcal /
1309.5 kJ
Eiwitten
10.3 g
Vetten
23.5 g
Koolhydraten
18.5 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
10.8 g
Natrium
362 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Batch Cooking & Meal Prep
12 recepten
Benelux
Benelux